s4 na rs4
s4 na rs4
witam,wiem ze juz bylo milion razy,przymierzam sie wlasnie do takiej przeróbki i trafilo mi sie spadlone s4 z przebiegiem 270tys km 1wl od 2005 serwisowana,mechanicznie niby ok ale wizualnie nie do konca,co wlasnie najmniej mnie interesuje w taniej kasie 6tys zl :) jest sens sie interesowac?czy szukac cos z mniejszym przebiegiem?ja w tytule wizualnie byloe nie bita,reszta do ogarniecia przy przekldace,czy turbiny wytrzymuja takie przebiegi?jak z napedami i skrzynia?auto rodzinne nie katowane,pochac sie w takie cos?
Re: s4 na rs4
doprecyzuj - spalone? spodlone w sensie upodlone, zachwaszczone?rs4wagon pisze:spadlone s4 z przebiegiem 270tys km

wow,ale topic,oczywiscie mowimy o angliku :) dobra nie wazne bo SID puscil moje cwiartki do krakowa.wczoraj wpadlem na lepszy pomysl,co prawda nie do konca po mojej mysli,ale duzo tanszy w wykonaniu.dostac cwiary z rs4 to nie taka latwa sprawa,wiec znalazlem allroada http://www.ebay.co.uk/itm/190886827399? ... 1423.l2649 fajna motorownia,air w standardzie :) na allegro pelno czesci do RSa takze wiec moze konwersja allroad na rs6?w tej chwili wszystko na aledrogo do kupienia od reki,sofcik skrecana 19,jakis lakier bajerancki i by bylo 

- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
no nie wszyscy odrazu na forum poruszali się zgrabnie, trochę wyrozumiałości dla nowychbartek75 pisze:.cenzura kto to? SID??? posprzątaj temat pls

Autor tematu znajomy, obecnie mieszka w UK i chce zbudować S4 w RS body.
Chce kupić S4 anglika i założyć blachy z RS4.
Planował ode mnie brać graty ale się nie spieszył i poszło.
Co do zmiany z A6 Allroad na RS6 to inna koncepcja
Ah przepraszam jeżeli coś nie tak zacząłem :) koncepcja inna wiem,ale rs na grillu zostaje,i wolałbym rs4 ale wiadomo jak z gratami.rs jest teraz cała do złożenia na alle,a co do cwiartek mówiłem ze to biorę od ręki :P Sasiad ma rs6 i wizualnie ładne,nie podobać mi się skrzynia tylko i pojemność,podatek drogowy rocznie w uk ponad 2000zl,a ja na co dzień używam innego pojazdu