ja tez bym chcial takie cus, a czego oczekiwac? lepszego prowadzenia ;) to cos jak LSD
tak jak czytalem zagraniczne fora to tylko trzeba uwazac na starty bo myszkuje bardzo samochod po drodze, ale w zakretach miod ;)
szybsza od elektroniki bo on dziala mechanicznie caly czas, tylko przy ruszaniu przezuca momentem miedzy kolami i przez to tyl myszkuje
ale w zakrecie na chlopski rozum to powinno dzialac jak w nowym RS6, najwiecej momentu na najbardziej przyczepne kolo czyli prawie zawsze zewnetrzne ;) ale to tylko teoria
mam takie coś zrobione z tyłu i przodu . z tyłu trzeba zmienic dwa wymiary byle jaki tokarz to ogarnie. z przodu jest duzo wiecej rzezby ale mozna ogarnoc .jerzdze na tym prawie rok naraziedziała bez zastrzezeń .
leszek pisze:mam takie coś zrobione z tyłu i przodu . z tyłu trzeba zmienic dwa wymiary byle jaki tokarz to ogarnie. z przodu jest duzo wiecej rzezby ale mozna ogarnoc .jerzdze na tym prawie rok naraziedziała bez zastrzezeń .
Jaka jest różnica w jeździe wg serii ??
tzn z tyłu masz wsadzony dosłownie dyfer od V8? słyszałem że jego bebechy trzeba przekładać do obudowy dyfra od b5
torsen jest tylko w audi v8 , pasuje w most od b5 trzeba obtoczyc jedną stronę pod łozysko, pozatym wszystko pasuje, co do jazdy przy normalnej zachowuje sie jak zwykły mechanizm,do upalania jesli sam tylny most to audi staje sie bmw wiecej momentu idzie na tył,
leszek pisze:torsen jest tylko w audi v8 , pasuje w most od b5 trzeba obtoczyc jedną stronę pod łozysko, pozatym wszystko pasuje, co do jazdy przy normalnej zachowuje sie jak zwykły mechanizm,do upalania jesli sam tylny most to audi staje sie bmw wiecej momentu idzie na tył,
a na czym polega rzeźba z przodu ? i jak wtedy zmieniony przód i tył się zachowuje wg serii ??