mam problem z przymocowaniem zacisku na tyl... rozstaw jest ok, śruby ori sa 8mm otwór w zwrotnicy 9mm a do jarzma przychodzą 12mm ?!
zaciski rs4 b7 pod s4 b5
zaciski rs4 b7 pod s4 b5
Czesc
mam problem z przymocowaniem zacisku na tyl... rozstaw jest ok, śruby ori sa 8mm otwór w zwrotnicy 9mm a do jarzma przychodzą 12mm ?!
jak to rozwiązac inne jarzmo, tulejki do jarzma czy rozwiertac otwory na 12mm ?
Re: zaciski rs4 b7 pod s4 b5
Nic nie rozwiercaj! tulejki lub toczenie nowych śrub :)robak55 pisze:Czesc
mam problem z przymocowaniem zacisku na tyl... rozstaw jest ok, śruby ori sa 8mm otwór w zwrotnicy 9mm a do jarzma przychodzą 12mm ?!jak to rozwiązac inne jarzmo, tulejki do jarzma czy rozwiertac otwory na 12mm ?
czyli wychodzi na to ze każda opcja dobrze zrobiona moze byc dobra :P najpierw podjade do tokarza jak on to widzi czy da rade zrobic tulejki z taką ilościa "mięsa" i czy wytrzymają. Ze śrubami inny problem bo jak sie dorobi pod jarzma na 12mm to wtedy nie da rady ich włożyc o tej strony co powinny byc bo w zwrotnicy 8mm i trzeba bedzie najpeirw wkrecic od strony jarzma i to najlepiej taką sruba zeby sie schowala bo niewiem ile tam miejsca pozniej zredukowac do 8mm, przez otwór w zwrotnicy i zakontrowac nakrętka...
A jak nie to dobre wiertło ori śruby pod zacisk i po problemie
Jak sie z tym uporam to dam znac :) dzieki
A jak nie to dobre wiertło ori śruby pod zacisk i po problemie
Jak sie z tym uporam to dam znac :) dzieki