RNS-E mapy
RNS-E mapy
Ma ktoś możliwość wypalenia płytek do RNS-E ?
Moje najpierw wyrzucały błąd odczytu DVD a po wyczyszczeniu lasera po prostu Włóż DVD więc pewnie są tak sobie wypalone.
Jakby ktoś z WWA/okolic mógł poratować to mogę osobiście podlecieć, jak dalej to zwrócę za wysyłkę. Wiadomo jakieś pifko też będzie :)
Moje najpierw wyrzucały błąd odczytu DVD a po wyczyszczeniu lasera po prostu Włóż DVD więc pewnie są tak sobie wypalone.
Jakby ktoś z WWA/okolic mógł poratować to mogę osobiście podlecieć, jak dalej to zwrócę za wysyłkę. Wiadomo jakieś pifko też będzie :)
www.zeszwajcarii.pl - sprowadzamy auta ze szwajcarskich ubezpieczalni.
No wypalane właśnie nie chcą działać
Ja nie wiem czy to nie będzie podobnie jak w zmieniarce. Jak u siebie nagram z prędkością 24x to działa przez niecały miesiąc i muzyka zaczyna przerywać i zacina się zmieniarka (czasami nawet nie widzi płyty)
Ale jak nagram 4x/8x to śmiga bezproblemowo
Nawet kiedyś specjalnie nagrałem dwie takie same płyty i ta która była szybciej nagrywana padła.
Może w przypadku RNS jest podobnie.
Ale jak nagram 4x/8x to śmiga bezproblemowo
Nawet kiedyś specjalnie nagrałem dwie takie same płyty i ta która była szybciej nagrywana padła.
Może w przypadku RNS jest podobnie.
Panie jak nagrasz płytę z mapami z prędkością 24x to sobie możesz nię tylko porzucać jak fresbie:) Mapy to trzeba zmienić book type DVD, nagrywać najwolniej jak się da, odpowiednią płyte kupić, cuda wianki a i tak jaja są. Tak jak Quadysz pisze. Jest lista preferowanych nagrywarek, najlepszy niby jakiś Pioneer ale nawet nie znam nikogo kto by to miał. Pewnie w dłuższej perspektywie taniej kupić nagrywarkę odpowiednią niż kupować płyty co parę lat ale to inna bajka :)
w dodatku płytka musi mieć nadruk taki bardzo chropowaty jak oryginalne inaczej się psuje napęd
ja mam nagrywane i czasami je czyta ale nie zawsze a jak chce żeby "wypluła płytę" to nie chce za każdym razem
stara oryginalna szwajcarska z 2002 roku chodzi jak burza :) szkoda że ma tylko Szwajcarię + Alpy
ja mam nagrywane i czasami je czyta ale nie zawsze a jak chce żeby "wypluła płytę" to nie chce za każdym razem
stara oryginalna szwajcarska z 2002 roku chodzi jak burza :) szkoda że ma tylko Szwajcarię + Alpy

sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)