Audi Rs3 2.5 T
ja juz pow ze teraz niech zmiania kategorie na manual i auto.
nie sadze ze w manualu bys krecil takie czasy tu auto praktycznie samo jedzie i nie mowie tego ze ci w jakis sposob zazdroszcze czy chce dojebac ze nie potrafisz jezdzic masz auto jakie masz i fajnie to jedzie ale nie oszukujmy sie mozesz jechac,gadac przez tela a i tak zawsze wykrecisz podobny czas...
nie sadze ze w manualu bys krecil takie czasy tu auto praktycznie samo jedzie i nie mowie tego ze ci w jakis sposob zazdroszcze czy chce dojebac ze nie potrafisz jezdzic masz auto jakie masz i fajnie to jedzie ale nie oszukujmy sie mozesz jechac,gadac przez tela a i tak zawsze wykrecisz podobny czas...
myślę, że oglądając taki filmik gdzie na starcie 1/4 jeden z uczestników jedzie do tyłu zamiast do przodu powiedziałbyś to samo, a może nawet dosadniej...moment pisze:SAM JESTES GŁĄB FRAJERZE NIEZNASZ MNIE TO NIE OBRAŻAJFlyer pisze:Nie wierze po prostu. Co to za głąb w tej esce z chromami?
...trzeba się umieć czasem pośmiać z samego siebie. To zacna cecha.
DSG jest kurewsko szybkie i tego nie można negować.kasku22 pisze:ja juz pow ze teraz niech zmiania kategorie na manual i auto.
Ale kolego to tak samo mógłbym poprosić, zeby Golf 600km był w innej klasie, bo ja nie mam z nim szans kręcąc o ponad sekunde gorszy czas na ćwiare. Nie popadajmy w paranoje.
Ćwiartka na takich zawodach jak ja jeżdże to nie mistrzostwa Europy. Żeby każdemu dogodzić to trzeba by było zrobić milion klas.
Bo to napęd, bo to silnik wzdłużnie, poprzecznie, z przodu auta, z tyłu auta...
Na felgach 18, na felgach 20 ... Przykładów można liczyć w nieskończoność.
Audi Rs3 8P
Audi A4 Avant B6 1.8TQ
Audi A4 Avant B6 1.8TQ
Siema,
właśnie minął wyścigowy weekend.
Najpierw odwiedziłem Night Power w Łomży. 3 runda GP.
Poszło mi tak sobie, dużo traciłem na starcie, bo robiłem palonko. Zakończyłem chyba na 5 miejscu, za 2x GTR, Golfem 660km i Subaru GT 595km.
Na drugi dzień lecieliśmy z ekipą do Ełku na MotoShow.
Nie tylko moim zdaniem jest to najlepsza impreza w sezonie jeśli chodzi o trase, trakcje, warunki do ćwiartki.
Pogoda była ok, kiedy ja startowałem było jakieś 19 stopni, wiec w sam raz.
Przez dobrą trakcje i warunki udało się klepnąć 11.986 ET. Udało się to osiągnąć w ostatnim przejeździe.
Miejsca też żadnego nie zająłem, bo byłem chyba 5 za tymi samymi autami co w Łomży (każdy poniżej 10.7 ET)
właśnie minął wyścigowy weekend.
Najpierw odwiedziłem Night Power w Łomży. 3 runda GP.
Poszło mi tak sobie, dużo traciłem na starcie, bo robiłem palonko. Zakończyłem chyba na 5 miejscu, za 2x GTR, Golfem 660km i Subaru GT 595km.
Na drugi dzień lecieliśmy z ekipą do Ełku na MotoShow.
Nie tylko moim zdaniem jest to najlepsza impreza w sezonie jeśli chodzi o trase, trakcje, warunki do ćwiartki.
Pogoda była ok, kiedy ja startowałem było jakieś 19 stopni, wiec w sam raz.
Przez dobrą trakcje i warunki udało się klepnąć 11.986 ET. Udało się to osiągnąć w ostatnim przejeździe.
Miejsca też żadnego nie zająłem, bo byłem chyba 5 za tymi samymi autami co w Łomży (każdy poniżej 10.7 ET)
Audi Rs3 8P
Audi A4 Avant B6 1.8TQ
Audi A4 Avant B6 1.8TQ
Auto jeździ, żyje i ma się świetnie :)
2 tygodnie temu miało równy rok. Dzień wcześniej odwiedziło ASO, celem przeglądu po 30 tyś km.
Nowe oleje, filtry, świece zapłonowe - reszta bez zarzutu :)
Jako, że moje przednie opony nadawały się już na śmietnik, zdecydowałem na zmianę ogumienia na zimowe.
Szczęśliwie udało się zakupić zimowy setup, z Rs3 znajomego. Zrobił na nich może 15 tyś km od nowości - felgi nie mają nawet jednej ryski no i opony są praktycznie nowe. Są srebrne, wiadomo że nie wyglądają tak spektakularnie jak czarno-czerwone, ale myśle że tragedii nie ma. Myślałem, że będzie wyglądał gorzej. Najważniejsze, że mam oryginalny secik
Dzisiaj jak co każde pół roku miał miejsce dzień detailingowy. W ruch poszła glinka, auto zostało gruntownie oczyszczone i zabezpieczone na zimę. Śnieg może napierdalać

2 tygodnie temu miało równy rok. Dzień wcześniej odwiedziło ASO, celem przeglądu po 30 tyś km.
Nowe oleje, filtry, świece zapłonowe - reszta bez zarzutu :)
Jako, że moje przednie opony nadawały się już na śmietnik, zdecydowałem na zmianę ogumienia na zimowe.
Szczęśliwie udało się zakupić zimowy setup, z Rs3 znajomego. Zrobił na nich może 15 tyś km od nowości - felgi nie mają nawet jednej ryski no i opony są praktycznie nowe. Są srebrne, wiadomo że nie wyglądają tak spektakularnie jak czarno-czerwone, ale myśle że tragedii nie ma. Myślałem, że będzie wyglądał gorzej. Najważniejsze, że mam oryginalny secik

Dzisiaj jak co każde pół roku miał miejsce dzień detailingowy. W ruch poszła glinka, auto zostało gruntownie oczyszczone i zabezpieczone na zimę. Śnieg może napierdalać

Audi Rs3 8P
Audi A4 Avant B6 1.8TQ
Audi A4 Avant B6 1.8TQ