Jestem tu nowy na forum, generalnie planuje zakup Rs-a B5 natomiast nie było mi dane obejrzeć, osłuchać auta na żywo dlatego tez prośba do kogoś z Warszawy czy też bliskich okolic kto zechciałby pokazać auto na żywo , zamienić kilka słów na temat normalnej eksploatacji, dobrze by było żeby auto zbliżone było do serii. Będę bardzo wdzięczny osobie która zechce mi pomóc, oczywiście dobra flaszeczka za przysługę czeka
Potrzebny właściciel zdrowego RS4 B5 z W-wy lub okolic
Potrzebny właściciel zdrowego RS4 B5 z W-wy lub okolic
Witam!
Jestem tu nowy na forum, generalnie planuje zakup Rs-a B5 natomiast nie było mi dane obejrzeć, osłuchać auta na żywo dlatego tez prośba do kogoś z Warszawy czy też bliskich okolic kto zechciałby pokazać auto na żywo , zamienić kilka słów na temat normalnej eksploatacji, dobrze by było żeby auto zbliżone było do serii. Będę bardzo wdzięczny osobie która zechce mi pomóc, oczywiście dobra flaszeczka za przysługę czeka
Re: Potrzebny właściciel zdrowego RS4 B5 z W-wy lub okolic
Krystek78 pisze:oczywiście dobra flaszeczka za przysługę czeka
http://www.sklep-ballantines.pl/Beluga_ ... -2728.html
za taką to flaszeczkę to pogadaj z Norbim :), najlepiej dwa albo trzy litry
Re: Potrzebny właściciel zdrowego RS4 B5 z W-wy lub okolic
na przystawke chybaLCQ pisze:Krystek78 pisze:oczywiście dobra flaszeczka za przysługę czeka
http://www.sklep-ballantines.pl/Beluga_ ... -2728.html
za taką to flaszeczkę to pogadaj z Norbim :), najlepiej dwa albo trzy litry![]()
co ma piernik do wiatraka....arts pisze:jak jest podejscie takie.. "po cholere przeplacac?" to jestes pewien ze chcesz RS4?:)
nie za bardzo wiem o co Ci kolego z tym podejściem chodzi??
Rozumiem, że wiesz po zakupach w saper markecie co kto chce kupić do jeżdzenia i oprócz tego jakie ma podejście do aut , tania wóda to pewnie tico, coś droższego to coś grubszego będzie!
Nie chcesz pomóc, ok rozumiem to ale nie łap za słówka proszę.