RS-kA on Dyno
Wpadnij kiedyś do nas na targowek jest paru napalencow do ściganiaCantona pisze:przecierz ponoć wszyscy macie po 420 km okołoi chciało by się powiedzieć a nie mówiłem. Racer daj sobie spokuj z modami, szkoda samochodu to pierwsze, drugie nie ma z kim się ścigać, warszawskie spoty to kibel... Jedyne miejsce gdzie coś się dzieje to forum
The Rice Power
Cantona pisze:przecierz ponoć wszyscy macie po 420 km okołoi chciało by się powiedzieć a nie mówiłem. Racer daj sobie spokuj z modami, szkoda samochodu to pierwsze, drugie nie ma z kim się ścigać, warszawskie spoty to kibel... Jedyne miejsce gdzie coś się dzieje to forum
Pewnie tak bedzie do jak to wszystko policzyc to 30 tys trzeba wydac zeby było ok:d
wpadnij wpadnijdeSigner pisze:Wpadnij kiedyś do nas na targowek jest paru napalencow do ściganiaCantona pisze:przecierz ponoć wszyscy macie po 420 km okołoi chciało by się powiedzieć a nie mówiłem. Racer daj sobie spokuj z modami, szkoda samochodu to pierwsze, drugie nie ma z kim się ścigać, warszawskie spoty to kibel... Jedyne miejsce gdzie coś się dzieje to forum
1.8T with FP WHITE inside ;) AEB with ME 7.5
Piter sprawimy ze to twoje cudo cie zadziwi czekam tylko na twoje taaaaak . Przestancie mi marudzic na te auta. Pamietasz jak cie nazwiozlem rs-em z komisu ? Miales banana jak dojrzala chiquita wiec daj haslo i wskrzeszamy. Rs jako auto 10-cio letnie moze sprawiac chwilowe zalamania nerwowe kiedy np dobry diesel cie objerzdza ale trzeba podejsc do nich spokojnie i wiedziec gdzie szukac a wtedy po usunieciu kilka drobnostek bedzie dawalo duzo radosci.
Miód na moje serducho, bo ostatnio właśnie tej radochy brakowałosportmile pisze:Piter sprawimy ze to twoje cudo cie zadziwi czekam tylko na twoje taaaaak . Przestancie mi marudzic na te auta. Pamietasz jak cie nazwiozlem rs-em z komisu ? Miales banana jak dojrzala chiquita wiec daj haslo i wskrzeszamy. Rs jako auto 10-cio letnie moze sprawiac chwilowe zalamania nerwowe kiedy np dobry diesel cie objerzdza ale trzeba podejsc do nich spokojnie i wiedziec gdzie szukac a wtedy po usunieciu kilka drobnostek bedzie dawalo duzo radosci.
The Rice Power
Adas ma racje poprostu maja focha jakiegos i tyle:dsportmile pisze:Piter sprawimy ze to twoje cudo cie zadziwi czekam tylko na twoje taaaaak . Przestancie mi marudzic na te auta. Pamietasz jak cie nazwiozlem rs-em z komisu ? Miales banana jak dojrzala chiquita wiec daj haslo i wskrzeszamy. Rs jako auto 10-cio letnie moze sprawiac chwilowe zalamania nerwowe kiedy np dobry diesel cie objerzdza ale trzeba podejsc do nich spokojnie i wiedziec gdzie szukac a wtedy po usunieciu kilka drobnostek bedzie dawalo duzo radosci.
A adamie powiedz mi czy teraz ten moj wykres jest ok według fachowego oka?? bo nadal paru koni brakuje wiec.... moze jeszcze trzeba gdzies ich poszukac??:D
Jestem jutro ok 10.30-11 u Adama, wpadnij, bo ja też jestem zainteresowany IC - ponegocjujemy cenę za 2 sztRacer pisze:Ok wpadne jakos do ciebie:d Co do fronta jakie koszta i co trzeba przerobic??:dsportmile pisze:Wykres prawidlowy , jak podjedziesz polatamy jeszcze podiagnozujemy . Mysle ze jakby auto mialo fmic byloby duzo lepiej.
The Rice Power
Odpada bo do 17 jestem w warszatcie:( czyli i ty zaczynasz cos kninic z autem??deSigner pisze:Jestem jutro ok 10.30-11 u Adama, wpadnij, bo ja też jestem zainteresowany IC - ponegocjujemy cenę za 2 sztRacer pisze:Ok wpadne jakos do ciebie:d Co do fronta jakie koszta i co trzeba przerobic??:dsportmile pisze:Wykres prawidlowy , jak podjedziesz polatamy jeszcze podiagnozujemy . Mysle ze jakby auto mialo fmic byloby duzo lepiej.
W srode podobno jest Spot w Sadybie?? Slyszeliscie cos o tym??
Zastanawiam się
zobaczymy co wyjdzie na diagnostyce i na hamowni, ale najpierw muszę ogarnąć skrzynię biegów, bo coś mi się wysrało
właśnie w tej sprawie lecę jutro do Adama.
PS Spoty w sadybie są......średnie
co jakiś czas latamy wieczorkiem kameralnie na targówku, jak masz ochotę to zapraszam 
PS Spoty w sadybie są......średnie
The Rice Power