panowie autko bedzie opisane za nie dlugo jak zrobie wynik narazie nie ma sie czym chwalic autko jezdzi 1bar doladowania wyskoczylo pare problemow z olejem ale nie ma tragedii
DOGI pisze:takie dostałem wytyczne - dowiedziałem się że umarło więc napisałem
Ziomek ty wiesz co to sa wytyczne ?? ktos pierdoli farmazon ,a ty rozsiewasz jakies pierdoly wyssane z palca na publicznym forum i sie osmieszasz ... nie wiesz , nie jestes pewien , przemysl dwa razy a pozniej cos napisz !!!
DOGI pisze:takie dostałem wytyczne - dowiedziałem się że umarło więc napisałem
Ziomek ty wiesz co to sa wytyczne ?? ktos pierdoli farmazon ,a ty rozsiewasz jakies pierdoly wyssane z palca na publicznym forum i sie osmieszasz ... nie wiesz , nie jestes pewien , przemysl dwa razy a pozniej cos napisz !!!
Ciepiesz sie choby mucha w taszlampie Auslendrze
Temat do zamknięcia, bo nic dobrego z tego nie wyniknie- będzie projekt gotowy pokażecie przedstawicie liczby a nie zabawa w adwokature kolegi
I live my life a quarter mile at a time.For those ten seconds or less I'm free nothing else matter
Ze co ja robie ?? Kolego jak odpisujesz na moje posty to prosze pisz w jezyku takim ,abym byl w stanie cie zrozumiec ... Bo to co popisales to po "ni jakiemu" ani po polsku ani po niemiecku ! pozdro
Bez watpienia , najmocniejsze "oficjalnie" shamowane vr6t 12v w Polsce . Strojenie oczywiscie by GTO . Wykres z dzisiaj ... Dla osob ktore maja problemy ze wzrokiem 914km / 870nm .Pozdrawiamy - DIGITUN
ps Samochody byl hamowany w Piasecznie u Mastersow