Audi Rs3 2.5 T
-
trzeba bylo podjechac do gosci od wymiany szyb... maja swoje sposoby na odklejenie i przyklejenie tej samej na nowa szybe ;)bracus pisze:nakleić to nic ja ostatnio 2 godziny walczyłem żeby starą odkleić - zeszła mi ta przezroczysta warstwa i został taki francowaty plaster miodu a ktoś nakleił w samym rogu za wycieraczką na tym zagięciu szyby...masakra
jasne ale jak juz sam zacząłem.....Flyer pisze:trzeba bylo podjechac do gosci od wymiany szyb... maja swoje sposoby na odklejenie i przyklejenie tej samej na nowa szybe ;)bracus pisze:nakleić to nic ja ostatnio 2 godziny walczyłem żeby starą odkleić - zeszła mi ta przezroczysta warstwa i został taki francowaty plaster miodu a ktoś nakleił w samym rogu za wycieraczką na tym zagięciu szyby...masakra

sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Dzisiaj były zawody na 1/4 w Makowicach.
Niestety zająłem najgorsze 4 miejsce, przegrywając z golfem R VI (Compsport 430 km ) finał o 00.07 s - szkoda, niewiele zabrakło
Życiówki, po którą jechałem też nie udało się zrobić.
W eliminacjach na 3 przejazdy zrobiłem 3 missshifty i najlepszy czas to 12.2 ET.
W finale o dziwo zabrakło trakcji, bo mielone było przez calutką jedynkę.
Dziwne jest to o tyle, że na Bemowie miałem świetną trakcje, a tutaj był naprawde fajny beton.
P.S. dla hejterów, którzy odrazu napiszą, że mam automat i tylko wciskam gaz i jade :
Sprawdzone mam to, że na S i procedurze startu robie o 0.2-0.3s gorsze czasy, niż jak nakurwiam na manualnym trybie i zmieniam biegi drążkiem, lub manetkami.
Czasami (albo jak dzisiaj 3 razy pod rząd ) nie uda się dobrze wstrzelić i auto wpada w odcięcię. Drogocenne tysięczne uciekają i czasy są gorsze.
W finałach dzisiaj postanowiłem nie ryzykować i pojechałem na automacie - czasy powtarzalne 12.3 ET, z czasami RT 00.09 i 00.19s, więc refleks do startów był dzisiaj ok
Niestety zająłem najgorsze 4 miejsce, przegrywając z golfem R VI (Compsport 430 km ) finał o 00.07 s - szkoda, niewiele zabrakło

Życiówki, po którą jechałem też nie udało się zrobić.
W eliminacjach na 3 przejazdy zrobiłem 3 missshifty i najlepszy czas to 12.2 ET.
W finale o dziwo zabrakło trakcji, bo mielone było przez calutką jedynkę.
Dziwne jest to o tyle, że na Bemowie miałem świetną trakcje, a tutaj był naprawde fajny beton.
P.S. dla hejterów, którzy odrazu napiszą, że mam automat i tylko wciskam gaz i jade :
Sprawdzone mam to, że na S i procedurze startu robie o 0.2-0.3s gorsze czasy, niż jak nakurwiam na manualnym trybie i zmieniam biegi drążkiem, lub manetkami.
Czasami (albo jak dzisiaj 3 razy pod rząd ) nie uda się dobrze wstrzelić i auto wpada w odcięcię. Drogocenne tysięczne uciekają i czasy są gorsze.
W finałach dzisiaj postanowiłem nie ryzykować i pojechałem na automacie - czasy powtarzalne 12.3 ET, z czasami RT 00.09 i 00.19s, więc refleks do startów był dzisiaj ok

Audi Rs3 8P
Audi A4 Avant B6 1.8TQ
Audi A4 Avant B6 1.8TQ
Golf zrobił 12.05 chyba te 00.07 to chyba różnica z et+rtNiestety zająłem najgorsze 4 miejsce, przegrywając z golfem R VI (Compsport 430 km ) finał o 00.07 s - szkoda, niewiele zabrakło
jest moc na starcie u ciebie,widziałem dziś filmik jak na starcie sie za kopciło za tobą

jest moc jak na serie praktycznie