s4 500ps
s4 500ps
Właśnie oto chodzi że kręci do 7tyś. turbo k04 z większymi wirnikami. Dziś jeżdziłem zapierdala niesamowicie aż niewierze że tylko 436ps
cztery kółka
s4 500ps
była mowa że wentylatory na hamowni nie chodzą na 100procent
[ Dodano: 2013-03-22, 22:14 ]
Jak będzie lepiej na drogach podeśle film. Zobaczycie jak zamyka licznik
[ Dodano: 2013-03-22, 22:14 ]
Jak będzie lepiej na drogach podeśle film. Zobaczycie jak zamyka licznik
cztery kółka
na początku myślałem że masz ori turbiny z RS6 więc się zdziwiłem że przy takim setupie nawet się nie zbliżyłeś do 500.
Teraz widze że to hybrydy więc raczej nie ma się co dziwić że osiągnąłeś taki wynik.
Licznik to i ja zamykam na K03 więc to raczej nie jest wyznacznik osiągniętej mocy.
[ Dodano: 2013-03-23, 09:54 ]
jesteś pierwszym który pokazał wynik na hybrydach więc też za bardzo nie ma do czego porównywać.
reszta jakoś się boi nie wiadomo czemu
Teraz widze że to hybrydy więc raczej nie ma się co dziwić że osiągnąłeś taki wynik.
Licznik to i ja zamykam na K03 więc to raczej nie jest wyznacznik osiągniętej mocy.
[ Dodano: 2013-03-23, 09:54 ]
jesteś pierwszym który pokazał wynik na hybrydach więc też za bardzo nie ma do czego porównywać.
reszta jakoś się boi nie wiadomo czemu
[ Dodano: 2013-03-22, 09:59 ]
bracus w obciążeniówkach chyba sa czujniki i nie ma opcji wpisania ciśnienia tak samo jak temperatury[/quote]
tak wiem ze są czujniki - zastanawiam się tylko czy można wpisać te parametry z ręki
nie chce zaczynać kolejnej wojny na wykresy bo mam w nosie co kto ma i dlaczego tylko widzę że u mnie mam od 1010 do nawet 1025 na ostatnim wykresie na dynomecie i zastanawiam się jak by ten wykres wyglądał gdyby wpisać do tego pomiaru te 99.9 - z czystej ciekawości nic więcej
jeżeli dobrze zrozumiałem post Venoma to było by więcej koni
http://www.mforum.com.pl/viewtopic.php? ... a05c698507
bracus w obciążeniówkach chyba sa czujniki i nie ma opcji wpisania ciśnienia tak samo jak temperatury[/quote]
tak wiem ze są czujniki - zastanawiam się tylko czy można wpisać te parametry z ręki
nie chce zaczynać kolejnej wojny na wykresy bo mam w nosie co kto ma i dlaczego tylko widzę że u mnie mam od 1010 do nawet 1025 na ostatnim wykresie na dynomecie i zastanawiam się jak by ten wykres wyglądał gdyby wpisać do tego pomiaru te 99.9 - z czystej ciekawości nic więcej
jeżeli dobrze zrozumiałem post Venoma to było by więcej koni
http://www.mforum.com.pl/viewtopic.php? ... a05c698507
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)