Swap a4 2.8 na 2.7 bi t
Swap a4 2.8 na 2.7 bi t

qubagcrx
ale nie znalazłem odpowiedzi na to co mnie dokładnie interesuje mianowicie. Moje audi to a4 2.8 AAH. FWD. i mam do kupienia okazyjnie silnik 2.7 bi t z a6. To co mnie dokładnie interesuje to czy skrzynia z mojego bedzie pasowała i czy duza ingerencja jest w elektryke przy takiej wymianie. z góry dziękuje za pomoc
qubagcrx
Z tego co sie orientuje, to nie ma takiej opcji, poniewaz skrzynie do 2.7 BiT wszystkie wychodzily w Q, wiec problem juz natury mechanicznej sie pojawia. Skrzynia Q bez tylnego napedu nie ruszy - jakby byly podobne pomysly ;)kubagcrx pisze:ale nie znalazłem odpowiedzi na to co mnie dokładnie interesuje mianowicie. Moje audi to a4 2.8 AAH. FWD. i mam do kupienia okazyjnie silnik 2.7 bi t z a6. To co mnie dokładnie interesuje to czy skrzynia z mojego bedzie pasowała i czy duza ingerencja jest w elektryke przy takiej wymianie. z góry dziękuje za pomoc
Ale zaraz ktos ogarniety, np Nosb, ktory swapuje wszystko we wszystkie strony, pewnie zweryfikuje moja wypowiedz!
swap a4 2.8 na 2,7
witam jak chcesz mam do twojego a4 cały kompletny napęd z 2.8Q skrzynia,wał,półosie,dyfer
cztery kółka
-