A tak na serio to... nie mój problem bo ja SI nie mam ale przez to że znajomi mają wiem co przeżywają i... dlatego wyleczyłem się ( tak tak nie jestem alkoholikiem=subaroholikiem ) i chodzi mi bardzo poważnie po głowie S/RS b5 odkąd kolega kupił s4 b5
A z panewkami tak źle znowu nie jest kilka zasad i będzie dobrze, a co do skrzynek biegów to tak do upalania i dużych mocy 5cio biegowe średnio się nadają ale zato szóstki z STi są pancerne jak AGB
szarak będzie miał osobny temat, ale narazie go nie otwieram puki nie wyciągne silnika aby zobaczyc uszkodzenia,
wówczas sie okaże czy się da go naprawić, z przodu oprócz pasa ucierpiała podłużnica i teraz pytanie jak bardzo,
okaże się jak wyciągne silnik,
mam nadzieję że nie pójdzie na żyletki bo to mój faworyt.
Jak by nie było w 10 dni ich nie naprawię.
Co do zawodów i imprez to co kto lubi " jeden jabłka a drugi córkę ogrodnika" ot
i nikt mi tego nie zabroni.
a tak poważniej to od 13 lat w każdy weekend jestem poza PL a wtedy są raczej imprezy
SID pisze:szarak będzie miał osobny temat, ale narazie go nie otwieram puki nie wyciągne silnika aby zobaczyc uszkodzenia,
wówczas sie okaże czy się da go naprawić, z przodu oprócz pasa ucierpiała podłużnica i teraz pytanie jak bardzo,
okaże się jak wyciągne silnik,
mam nadzieję że nie pójdzie na żyletki bo to mój faworyt.
Jak by nie było w 10 dni ich nie naprawię.
Co do zawodów i imprez to co kto lubi " jeden jabłka a drugi córkę ogrodnika" ot
i nikt mi tego nie zabroni.
a tak poważniej to od 13 lat w każdy weekend jestem poza PL a wtedy są raczej imprezy
SID nawet tak nie myśl że pójdzie na żyletki
Wiesz czasami jak córka ogrodnika mało urodziwa jest to wole jabłko
A tylne lampy to pewnie zostały poczęstowane tym -->
[ Dodano: 2013-02-25, 21:40 ] SID, jak tam "szarak"
Auto dopiero dziś papierkowe sprawy załatwiło w urzędach więc można było zabrać się za reanimacje.
Dziś wyleciał silnik i jak czas pozwoli jutro będziemy działać przy nim.
Muszę kupić blokadę rozrządu - przyda się na przyszłość.
Dodatkowe luzem sanki to piękna sprawa - silnik wyjezdza na swoich a drugie na szybko przypinasz i auto wypychasz (nie blokuje stanowiska)
Widać było że auto długo stało, na podwoziu widoczny nalot po staniu i tarczach też.