SID pisze:ciekawi mnie co tam siedziało w tym B5
... oj po obejrzeniu filmu aż strach byłoby się tam pokazać z mymi umiejętnościami w terenie,
ten zakręt widzę każdego "pochłaniał"

Brzmiało jak AGB
Niestety tej B5 jak kręciłem się przed rajdem jeszcze nie było bo na pewno bym porozmawiał z właścicielem co tam siedzi w tej wydmuszce
Niestety wyleciało z trasy na przejeździe zapoznawczym....
Wiesz
SID, jakbyś jechał dynamicznie tak na 70% to....
... pewnie był byś w środku stawki, bo płynność jazdy się liczyła no i to aby nie zostać pochłoniętym przez:

Nie każdego, aczkolwiek dziwię się że w rowie lądowały przede wszystkim 4x4. Po prostu ich kierowcy czują się pewnie

Ładnie z opresji wychodziły BMW i kilka FWD

Audi z mega ciężkim przodem ryło, by ziemię aż miło

Dokładnie Arek
Było to widać że amatorzy w 4WD czuli się (za)pewnie i skutki tego widać na:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JgpY-o823k
Tak kierowcy RWD zwłasza Fiacików 126p i BMW pokazywali że umiejętności kierowcy są najwazniejsze
Więc widać jak chłopaki bardzo chcieli ją wygrać. Do tego doszedł stres związany ze startem i całą otoczką, ciężkie warunki (mega syf na jezdni i mokra nawierzchnia) i to wystarczyło aby pykło kilka grubszych dzwonków ...
Jeżeli całość odcinka miała 1.7 km i jechana była tylko dwa razy (tak wnioskuje) to każdy wiedział, że jeśli chce wygrać musi zaatakować od początku do końca - jak widać nie wszystkim to wychodziło

Dokładnie
Nic dodać nic ująć
Ciekawe jest to że większość "wpadek" była na przejeździe który polegał na zapoznaniu z trasą i czas nie był liczony
A zresztą sami zobaczcie
http://www.youtube.com/watch?v=j2y75NuAKgs