ja widzialem w ciut gorszym stanie na zywo, jak sciagali z auta... myslalem, ze mi na wierzch oczy wyjda... Pan wymienil z takiej na uzywke. jedna sztuke, nie zmieniajac nawet klockow. bylem tego swiadkiem...SID pisze:Asi foto znalazłem w sieci przez przypadek, pierwszy raz widze że tak się tarcza poddała i nie pękła,
podejrzewam że to celowo ktoś na tokarce zrobił bo trudno uwierzyć
Zaciski hamulcowe : Duże, Większe i Największe
SID pisze:ktoś jutro będzie się cieszył i niebawem zapierd*^&%$ał na nowych heblach,
330x32mm, 6-tłok Brembo
345x32mm, 6-tłok Brembo
Obrazek[/quot
Sid ten zestaw 345 6 tlok pdejdzie pod moja A6?
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
masz A6 po 2000r więc aluminiowe zwrotnice, więc tak będzie pasować p&p (gdybyś miał S6 lub Allroad to by trzeba było zastosować tarcze 350mm o innym ET)
W tej chwili został mi jeden "brudny" set zacisków i drugi czerwony z Porsche (ale dwa lewe zaciski).
Poza tym są dostępne nowe zacsiki w cenie 3400 zł + tarcze/klocki/przewody/śruby = 4500 zł brutto

W tej chwili został mi jeden "brudny" set zacisków i drugi czerwony z Porsche (ale dwa lewe zaciski).
Poza tym są dostępne nowe zacsiki w cenie 3400 zł + tarcze/klocki/przewody/śruby = 4500 zł brutto
Pisalem ze zima musi zostac ori Avus 17' wiec ich nie ruszam. Ten zestaw podejdzie http://sidmotorsport.pl/pl/hamulce/570- ... x32mm.html  ?

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
tak ten zestaw pasuje p&p - cena dla forumowiczów 2200 zł za cały set, więcej info na pwJachyr pisze:Pisalem ze zima musi zostac ori Avus 17' wiec ich nie ruszam. Ten zestaw podejdzie http://sidmotorsport.pl/pl/hamulce/570- ... x32mm.html ?
ot nowy nabytek, mam nadzieję że trafią do czegoś mocnego i na wielkie tarcze 390mm !