w nazwie teoretyvcznie "sport audi" jeednak straszna cisza na forum , fakt biorąc pod uwage a4,,s,rs, to coś tam się dzieje , jednak Rs6 - fatalnie....... nikt nie jest zainteresowany forum ? ilu uzytkowników rs6 może być w Polsce ?
Może spróbujmy rozkręcić klub rs6 względem a4/s/rs/ ???
To fakt, pamiętam zanim kupiłem "Swoją" , to przeglądałem forum rs6 ... szybko się pojawiło i momentalnie znikło ..... zna ktoś z Was powód dlaczego witryna znikła ???
leviath pisze:To fakt, pamiętam zanim kupiłem "Swoją" , to przeglądałem forum rs6 ... szybko się pojawiło i momentalnie znikło ..... zna ktoś z Was powód dlaczego witryna znikła ???
sporo jezdzi RS6 C5 w PL, sam mam znajomych z dwadzieścia ponad a co tydzien ktoś nowy zadzwoni za czymś,
myślę że z 60 szt będzie a może i więcej.
Kiedyś było forum Alberta www.rs6-club.pl ale rok temu je zamknął. Albert ma racingforum.pl i jak kupił RS6 C5 założył drugie forum, lecz kiedy sprzedał auto to forum skasował i o tak.
Powoli się rozkręcało. Sam tam pisałem.
skasował bo samego zaczęło wkurwiać to auto. Ciągłe naprawy za kilkanaście tysiaków, osiągi średnie, szału nie było. Forum się nie rozkręciło, bo tylko niektórych obchodziło tylko co się tam dzieje. Wielu użytkowników ma wyjebane że jeździ RS6 bo mają jeszcze 2-3 inne fajne auta w domu.
Szupryk pisze:No sorry, rs6 c5 to zawsze przede wszystkim będzie rodzinny dupowóz, któremu daleko do sprintu ze swiateł.
Lecz uważam, że niskie 13 ET na ćwiare i poniżej 5 sekund po 100 km/h to nie są złe wyniki jak na ciężkie kombi z 2002 roku
coś się tak poruszył? osiągi średnie bo duża moc i skrzynia z dupy. Ciekawe jakie by było zainteresowanie teraz tym modelem jakby miało manuala i 500 KM+ wystarczy spojrzeć na nowe RS6 gdzie kilkoma drobnymi modami robi się 780 KM+ wymiatając inne nowe i szybkie wozy
P.S. nie napisałem że osiągi są z kiepskie, tylko że średnie....
znajomy z garwolina przymierza się włąśnie do wsadzenia manuala do RS6 (bo ori skrzynia padła)
jak to zrobi umieści tutaj projekt.
Jak by nie patrząć Seba robi ze swojego A6 body RS a tam silnik 2,7 dokoksowany i w manualu (a miał automata)
RS6 C5 mi się podoba coraz bardziej bo coraz mniej kosztuje, dobrze wygląda, osiągi bdb i miejsca dużo
RS6 C5 to tak naprawde w PL wóz do niczego. Ani do jazdy codziennej ani do zapierdalania. Ci co mówią że to dupowóz na codzien to się chyba z cenzura na łby pozamieniali .
No ja tam nie wiem, ale gdyby spalanie jego bylo na poziomie s4, to ok. Fakt 20 litrow to sporo. Adam, ja uwazam, ze auto ok, przynajmniej tu gdzie mieszkam. Gdziekolwiek sie rusze praktycznie, to jestem na obwodowej. szybkie auta przydaja sie wlasnie glownie w pl na trasach, zeby bylo czym wyprzedzic :) szkoda, ze 100 km robi sie za ok 140zl. To jest jego jedyny minus chyba.
no wlasnie o tym mówie. 500 Konne S RS4 spali w cholere mnie. Zresztą zapytajcie Murzyna to wam powie jaki to RS6 jest zajebisty do jazdy na codzień :)