A pozatym to juz nic nie wymodzi co dało by jakieś spektakularne moce na plus od tego co majemu bedzie zawsze mało :p ciekawe co teraz wymodzi :):):)
s4-bolo
Radek zamknij ryja i tam sie nie udzielaj.....Serią nie jest i to cenzura jest faktem. Tak samo jak twój też nie jest serią.  Seryjny silnik z S4 to AGB z seryjnymi korbowodami, tłokami i głowicami. Czujesz róznice ????  Myślisz ze dlaczego panewki do RS4 kosztują 2 koła ?

Bede pisał ile bede chciał dalej pokazujesz jakim imbecylem jestes jego motor to wynalazek składany z paru  silnikow ale dalej w nim siedza seryjne  korby i tłoki od rs4 no chyba ze były kute :P to co jak do silnika rs4 asj przykładowo wrzucisz glowice od 2.4 czy 2.8 to juz nie bedzie seryjny tak ?  to czemu moj AGB Nie jest seryjny ???

[/q to czemu moj AGB Nie jest seryjny ???
ale to własnie ty dajesz dobity dowód na to że nawet nie kwalifikujesz się do miana imbecyla
Ja wiem co siedzi u Krzyśka bo rozmawiałem z nim nie jednokrotnie, także nie uświadamiaj mnie na ten temat. Obejrzysz sobie na żywo tłoki i korbowody z RS4 i wtedy napisz coś mądrego na forum, bo narazie to majaczysz
juz miales to wytłumaczone na innym forum, tylko komunikacja z twoim mózgiem i przyswajanie danych coś zawodzi.
No cenzura trudno, pójdę ci na rękę. Wytłumaczę prosto i łopatologicznie. Twój silnik nie jest seryjny, dlatego ponieważ są zmienione u ciebie głowice z silnika 2,4 V6 30V.
Teraz juz wszystko jasne ?

No cenzura trudno, pójdę ci na rękę. Wytłumaczę prosto i łopatologicznie. Twój silnik nie jest seryjny, dlatego ponieważ są zmienione u ciebie głowice z silnika 2,4 V6 30V.
Teraz juz wszystko jasne ?
					Ostatnio zmieniony 2013-01-27, 13:36 przez aw69, łącznie zmieniany 1 raz.

[ Dodano: 2013-01-27, 13:40 ]
no Widzisz Esunia jak cie zawstydziłem :)

no Widzisz Esunia jak cie zawstydziłem :)
					Ostatnio zmieniony 2013-01-27, 13:44 przez RADEK1985, łącznie zmieniany 1 raz.