2.7 BiT Nie pali na benzynie....

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

ja dziś wydarłem pompe z S4 ale zrobiłem to bardzo wygodnie, pociołem cały bak a na końcu już na stole wyciągnołem koszyczek z większego :mrgreen:
pompa jest do oddania
Obrazek
Barton66

Post autor: Barton66 »

Sid zdrowiutka? ile?--> na PW
jeszcze dzisiaj popróbuje aku rozłączyć i zobaczyć czy może coś się zmieni, bo i spada napięcie na alternatorze od czasu do czasu. Jednak wątpię skoro na Ciepłym pali a na zimnym ciężko to idzie. Jak dłużej pokręcę to odpali za pierwszym, a jak nie to za drugim. Chyba że po tych wszystkich otwartych operacjach na silniku musi się zaadoptować :lol:
Kabla cholera pożyczyłem i nie mogę podpiąć pod kompa żeby sprawdzić czy jakich błędów nie ma. :-/
Awatar użytkownika
pawlik_tcz
Kontakt:

Post autor: pawlik_tcz »

wiem ze ori pompa jest pierburga i moze sie myle ale te siemensa o ktorych ktos pisal to napewno jest do s4 ? ori nie jest dostepna w pl przynajmniej jak wtedy dzownilem po sklepach i pytalem , mialem problem bo mi padla chcialem nowa ale z niemczech jedynie sciagana koszt 1100 zl, wiec wyciagnelem ja z baku i dalem do regeneracji koszt 350 zl jezdze do dziś a mam ja ponad rok . Samo wyciagniecie nie jest takie zle oile jak w moim przypadku nie masz duzo wachy ja mialem tam ponad 30L i trzeba bylo plywac reka .
ODPOWIEDZ