RS-kA on Dyno
Wiem ale darowanemu sie nie zaglada:D była zamiana na moje 18 wiec grzech było nie skorzystac:P:P a fotki robił kolega Kaczy:d Beda jeszcze lepsze tylko czekamy na sprzet do foto:Dgelon pisze:Ładnie się prezentuje,chociaż ja i tak zawsze będe za klasycznymi felgami czyli BBSAle auto super się prezentuje.
Wiec tak. Po długim czasie stwierdziłem ze pora zmierzyć mojego RS-a na rolkach.
Pierwszy pomiar jaki został wykonany i SZOK 328KM i 420NM!!! Wiec totalna załamka:(

Uploaded with ImageShack.us
Zaczęło się szukanie gdzie te moje konie się podziały.
N a pierwszy ogień poszła sonda lambda. Nie spodziewałem się ze będzie dużo lepiej ale no cóż. Druga wizyta na hamowni i nadal klapa. 339KM i 440NM:(.

Auto nie wykazywało żadnych niepokojących objawów, nie szarpało jechało itp.
Wiec poszukiwania ruszyły na serio:D
I znalazł się cały winowajca zamieszania, a raczej winowajcy. Uszkodzone były DV-ki. Doładowanie spadało o 0.3 bara. Po wymianie znowu hamownia.
Wynik:D

Pierwszy pomiar jaki został wykonany i SZOK 328KM i 420NM!!! Wiec totalna załamka:(

Zaczęło się szukanie gdzie te moje konie się podziały.
N a pierwszy ogień poszła sonda lambda. Nie spodziewałem się ze będzie dużo lepiej ale no cóż. Druga wizyta na hamowni i nadal klapa. 339KM i 440NM:(.

Auto nie wykazywało żadnych niepokojących objawów, nie szarpało jechało itp.
Wiec poszukiwania ruszyły na serio:D
I znalazł się cały winowajca zamieszania, a raczej winowajcy. Uszkodzone były DV-ki. Doładowanie spadało o 0.3 bara. Po wymianie znowu hamownia.
Wynik:D

Po ostatnim wieczornym upalaniu obawiam się o ta serie, bo albo ja jestem dupnym kierowca albo coś z autem jest nie halo. Własnie chce się umówić na obciazeniowke żeby to sprawdzić bo do tej pory miałem wykres z iniercji a ona jak wiadomo nie jest do końca wiarygodna. Mam nadzieje mieć w tym tygodniu wykres to wkleje.Racer pisze:Podobno designer miał serie całkiem zdrowa. No nie do końca seria, bo seria ma tylko 440nm a u mnie jest 500nm. Konie nie ważne moment rules:DJigsaw pisze:Czyli po programie który masz zrobiony w swoim aucie masz dopiero teraz serieciekawy jestem czy jest jakiś RS który ma te katalogowe 380KM
Pozdro
The Rice Power

deSigner pisze:Po ostatnim wieczornym upalaniu obawiam się o ta serie, bo albo ja jestem dupnym kierowca albo coś z autem jest nie halo. Własnie chce się umówić na obciazeniowke żeby to sprawdzić bo do tej pory miałem wykres z iniercji a ona jak wiadomo nie jest do końca wiarygodna. Mam nadzieje mieć w tym tygodniu wykres to wkleje.Racer pisze:Podobno designer miał serie całkiem zdrowa. No nie do końca seria, bo seria ma tylko 440nm a u mnie jest 500nm. Konie nie ważne moment rules:DJigsaw pisze:Czyli po programie który masz zrobiony w swoim aucie masz dopiero teraz serieciekawy jestem czy jest jakiś RS który ma te katalogowe 380KM
Pozdro
Mozemy sie ustawic to podłaczymy kompa i zobaczymy co i jak? Moze ci sie tylko wydaje ze cos gorzej auto smiga?? Albo lepiej adama zaatakuj:D
Co do modów to zobaczymy czy fundusze pozwola:P bo narazie styka mi tyle ile jest