po wymianie żarnika ksenonu
po wymianie żarnika ksenonu
Cześć,
wymieniłem żarówki ksenonowe w obu lampach i po włączeniu świateł lewa zapala się normalnie, a prawa ino błysnie i nie świeci. Dopiero po ok 2 min jak włączę i wyłączę światła zapala sie i świeci już bez problemów. Komputer do tego momentu pokazuje przepaloną żarówkę na FIS ie. Miał ktoś z was takie ała? Jak załaduję stary żarnik - problem nie występuje. Dzięki za wszelkie info
Wesołych świat !!!
wymieniłem żarówki ksenonowe w obu lampach i po włączeniu świateł lewa zapala się normalnie, a prawa ino błysnie i nie świeci. Dopiero po ok 2 min jak włączę i wyłączę światła zapala sie i świeci już bez problemów. Komputer do tego momentu pokazuje przepaloną żarówkę na FIS ie. Miał ktoś z was takie ała? Jak załaduję stary żarnik - problem nie występuje. Dzięki za wszelkie info
Wesołych świat !!!
Witam, tutaj jest sprawdzony sprzedawca http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=3021641
Oj panowie, chinczyk chinczykowi nie równy, ja mam u siebie chinskie HIDy od ok 3 lat i ani razu nic sie z zadnym nie dzialo, sa tez polskie zamienniki które sprawdzaja sie naprawde bdb wg mnie i zadnych problemów z nimi nie ma.
D2S zamienniki 79,86brutto szt.
PHILIPS D2S 159,78 brutto szt.
Jak by co ;)
D2S zamienniki 79,86brutto szt.
PHILIPS D2S 159,78 brutto szt.
Jak by co ;)