Zawieszenie gwint do S4 - zakup grupowy
Tak jak napisales. Auto na co dzien chce tylko aby stalo ciut nizej stalo i poprawiło się nie znacznie prowadzenie a przy tym aby nie tracic calkowicie komfortu, w sensie aby nie byla to smigajaca taczka. Na tor jak pisalem mam zamiar wybierac sie max 2 razy do roku( 120 km mam do Nurburgringu) wiec sadze po Twojej odp ze bedzie jak najbardziej  dziekowa za odp pozdrawiam
 dziekowa za odp pozdrawiam

dziekowa za odp pozdrawiam
 dziekowa za odp pozdrawiamSID, na allegro niestetyjak zwykle pusto  

covall, Ja cie rozumiem i tez tak uwazam jednak nie dosc ze dostac sam tył graniczy z cudem to jak juz sprzedajacy sie zdecyduje sprzedac sam tyl to chce 900pln za TA-Technixa dlatego uzywke tez biore pod uwage bo czasem sie zdarzaja "swieze" egzemplarze w pelni sprawne, jasna sprawa jest ze nie chce zmeczonego zardzewialca.
Parcia nie mam bo siedza nowe Bile B6 to sie jakoś w miare jezdzi ale jak by sie cos trafilo...
 ale jak by sie cos trafilo...

covall, Ja cie rozumiem i tez tak uwazam jednak nie dosc ze dostac sam tył graniczy z cudem to jak juz sprzedajacy sie zdecyduje sprzedac sam tyl to chce 900pln za TA-Technixa dlatego uzywke tez biore pod uwage bo czasem sie zdarzaja "swieze" egzemplarze w pelni sprawne, jasna sprawa jest ze nie chce zmeczonego zardzewialca.
Parcia nie mam bo siedza nowe Bile B6 to sie jakoś w miare jezdzi