moje s4

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

dlaczego? zaczynasz to co się dziwisz. nic ci nie zrobiłem a wjeżdżasz na mnie.
aw69

Post autor: aw69 »

Mnie razi to, że kogoś krytykujecie a na swoje poczynania nie patrzycie. Ktoś cenzura.owo traktuje wóz, ale ja to jestem miszczem - pieszcze, całuje i rucham w rure wydechową swój wóz i broń boże chodzić "dryftem" po parkingu.
Najeżdzam na tych co robią podobnie, ale najlepiej to kogoś skrytykować ze robi ble !
Obrazek
Awatar użytkownika
buba

Ale czy ja skrytykowałem, napisałem że jest debilem bo kręci boczki i niszczy samochód? Napisałem że mnie nie podniecają takie rzeczy (moje subiektywne zdanie na forum), tak samo jak nie podnieca mnie krecenie bączków BMW czy jakimkolwiek innym autem. Popełniłem jakieś starsze fo pa żeby wyzywać mnie od koniobijców? Czy to że się przeleciałem z norbiakiem to też jakaś straszna rzecz, wręcz bulwersująca i nie dająca spać po nocach? Co ma biedny coval do tego jeszcze?

Powiem tak: Lubię Cie i nie spierdol tego ;-) Mam nadzieję że to zrozumiesz i nie obrazisz się ;-)
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

aw69 pisze:Papol kolejny koniobijca z forum golfa (takich tam nie brakuje), a sam sie chwalił jakis czas temu ze gdzies kręcił bąka na skrzyżowaniu.....No banda pajacy !
No to teraz panie poziom pokazales , nie dam rady sie do takiego znizyc zeby ci odpisac.Pisalem wyzej ze tez probowalem przez chwilke (widocznie nie czytasz calosci ) ale takie katowanie nie przemawia do mnie.Widzisz mozna to napisac bez przeklenstw a wiadomo ocb.
aw69

Widzisz....jak chcesz to potrafisz czasami ruszyć głową :mrgreen: Nie jest to żadna bulwersująca rzecz, bo po to są auta sportowe żeby dostawały wpier.dol - "od tego one są, od tego są one - od tego są !" :mrgreen: Więc odjebcie sie od chłopaka i niech dalej kreci bączki pod tesco ! zrobi kolejny stage - więcej mocy i jego poczynania będą jeszcze bardziej spektakularne i może będą juz bardziej przypominały kino akcji (jak ktoś to juz wcześniej ujął)

https://www.youtube.com/watch?v=P46gPRrxf28

peace !
Obrazek
Awatar użytkownika
buba

Jak napisze że dla mnie S4 nie jest sportowym autem to też będziesz krzyczał? :mrgreen:
aw69

to usportowiona limuzyna albo kombi....lepiej ?

[ Dodano: 2012-12-04, 13:31 ]
No to teraz panie poziom pokazales , nie dam rady sie do takiego znizyc zeby ci odpisac
Ojej weź przestań, bo takie teksty na mdłości mnie zbierają....nie jesteśmy na racing forum, vwgolf.pl, civic klub ani inne zjebane wielkoszlemowe forum. Chociaż im dłużej tu siedze to mam obawy że niedługo i sportaudi tak samo skonczy.
Awatar użytkownika
buba

zdecydowanie :lol:
Awatar użytkownika
Murzyn

Post autor: Murzyn »

halo AW69 Ty tam nie smigaj po forach tylko przygotuj sie i warsztat i mojego rs trzeba wyruchać w wydech :) żeby dryftem chodził bo seria to zwykłe auto niczym nie przypominające sportowego. :P
Awatar użytkownika
RADEK1985

Post autor: RADEK1985 »

hahahah
Awatar użytkownika
nosb

Post autor: nosb »

Ja tam dzisiaj po sliskim pochodzilem deko A6 :) A i po goreczkach popomykalem sobie w terenie :D I ch%j moje to moge :) przeciez 2,7T az sie prosi zeby pomeczyc po cholere kupowac zeby do 2,5k lekka nogą jechac? To wypie%dalac po diesle :P Te silniki nie sa mocne bez powodu :)

BTW czy zdajecie sobie sprawe ( bo niektorzy moze nie ) ze zbyt niskie obroty w silniku benzynowym sa bardziej szkodliwe dla niego niz powiedzmy "meczenie" ? Ilu moich znajomych przeciaza silniki to az sie serce kraje , pyr pyr 2,5k zmiana na wyzszy w takiej powiedzmy benzynie 1,8 przeciez to masakra jest :)

Adacho ty rsojebco :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Murzyn

nosb pisze:Adacho ty rsojebco :P
hahaha
ta hahahaha wez się bo ja już pompe paliwa wyciagam z szafki i męcze patrze czy umie sie pompować haha zaraz do akwarium podłacze :) :mrgreen:
Awatar użytkownika
covall

Post autor: covall »

nosb pisze:pyr pyr 2,5k
:mrgreen: - ja uwielbiam eco driving

http://w468.wrzuta.pl/film/6Rpf1w9JTOP/audis
Awatar użytkownika
Murzyn

to dla tych co nie lubią niby kantem :P hahaha http://www.youtube.com/watch?v=UgmtndL6Urg
Barton66

Post autor: Barton66 »

covall pisze:
nosb pisze:pyr pyr 2,5k
:mrgreen: - ja uwielbiam eco driving

http://w468.wrzuta.pl/film/6Rpf1w9JTOP/audis
poszedł na czerwony :shock:
ODPOWIEDZ