moje s4

Moderatorzy: buba, Mod-Team

sebastian855

Post autor: sebastian855 »

Ludzie ludzie, na zawodach ubijacie te wasze esy bardziej niż tu kolega kręcąc bąka,
a oburzenie towarzystwa niesamowite,
po to sobie kupił gość auto mocne żeby sie pobawić,
a nie żeby jeździć do tesco tylko na zakupy, to chyba logiczne nie. :-)
bracus
Post autor: bracus »

ja zapytałem czemu to ma służyć i nie porównujcie sportowej rywalizacji na zawodach z kręceniem się w kółko na jakimś placu...frajda ? nie żartujcie sobie bo odniosę wrażenie że mam do czynienia z jakimiś bez mózgami - pytam po raz kolejny co w tym co widzimy na filmiku jest takiego fajnego ?
nie pisze ze ktos jest głupi bo tak czy siak robi a Wy jak zwykle z niczego robicie "olaboga" - zadałem proste pytanie na które nadal nie uzyskałem odpowiedzi...
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Mnie też nie podniecają take zabawy i nie za bardzo wiem czym tu się podniecać ale może ja mam inne podejście do takich rzeczy
Barton66

Post autor: Barton66 »

zimą na śniegu jest fajnie ;-)
Michał S4

Post autor: Michał S4 »

wieksza czesc to najchetniej by sie tylko patrzyla na swoje auta, bo przez tyle lat jakos nie widzialem ani na spotach, ani na zawodach ani nawet na parkingach.
Awatar użytkownika
buba

Michał S4 pisze:wieksza czesc to najchetniej by sie tylko patrzyla na swoje auta, bo przez tyle lat jakos nie widzialem ani na spotach, ani na zawodach ani nawet na parkingach.
bo masz jedyna w swoim mieście :mrgreen:
aw69

Post autor: aw69 »

nie pisze ze ktos jest głupi bo tak czy siak robi a Wy jak zwykle z niczego robicie "olaboga" - zadałem proste pytanie na które nadal nie uzyskałem odpowiedzi...
Jedyną osobą która tutaj zrobiła "olaboga" na dzień dobry to jesteś TY ! Bracus na ch.uj robiłes 470 KM ? Nie wiesz ze to szkodzi silnikowi (niedośc że i tak niesprawnego - w twoim przypadku), producent fabrycznie mu dał 265 KM - więc po co mu dokładałeś więcej - pojebało cie ? Czemu to ma służyć takie działanie ?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Michał S4

Post autor: Michał S4 »

buba pisze:
Michał S4 pisze:wieksza czesc to najchetniej by sie tylko patrzyla na swoje auta, bo przez tyle lat jakos nie widzialem ani na spotach, ani na zawodach ani nawet na parkingach.
mylisz sie, s4 bylo 4 w b5, w b6 2, rs4 fakt, jeden. Co nie zmienia faktu, ze na grubych spotach w wawie, jakos warszawiakow tez zawsze malo. Poza Norbim i Racerem, to jakos nie widac bylo tych s4/rs4? Dlateo miedzy innymi zarowno ja jak i aw69 przestalismy tam jezdzic? Bo skoro nam majac do zrobienia 400km nie jest tak daleko, a tym co sa na miejscu juz tak, to jaki sens dojezdzania?
Awatar użytkownika
buba

Michał S4 pisze:
buba pisze:
mylisz sie, s4 bylo 4 w b5, w b6 2, rs4 fakt, jeden. Co nie zmienia faktu, ze na grubych spotach w wawie, jakos warszawiakow tez zawsze malo. Poza Norbim i Racerem, to jakos nie widac bylo tych s4/rs4? Dlateo miedzy innymi zarowno ja jak i aw69 przestalismy tam jezdzic? Bo skoro nam majac do zrobienia 400km nie jest tak daleko, a tym co sa na miejscu juz tak, to jaki sens dojezdzania?
jakoś nigdy nie dostałem info że coś się dzieje więc nie masz się co dziwić ze mnie nie było ;-)
aw69

zadałem proste pytanie na które nadal nie uzyskałem odpowiedzi...
czy to jest katowanie?>>?? hmm to jest poprostu wykorzystywanie mocy i napędu quattro do tego co lubie((adrenalina)))
a ja widze odpowiedź, prostą i dobitną !
Obrazek
Awatar użytkownika
buba

Poza tym można się spotkać w połowie tak żeby każdy mógł dojechać. Niekoniecznie musi to być warszawa ;-)
aw69

ojejuuu nie wiedziałem ze niekktórych użytkowników aż tak to zaboli.. przepraszam juz więcej nie będe:((
Nie przejmuje sie.....to zwykłe GEJE ! :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 2012-12-04, 11:14 ]
Poza tym można się spotkać w połowie tak żeby każdy mógł dojechać. Niekoniecznie musi to być warszawa ;-)
Było takie spotkanie raz na wielbarku i było zaaajebiście
Obrazek
Awatar użytkownika
buba

Nie GEJE tylko GIEJE 8-)
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Co do spotkania to ja chetnie,moge nawet do warszawy jechac.Od poczatku lutego jestem w PL az na 3 miechy.Dajcie znac jak sie cos szykuje.Poogladamy nasze auta i zobaczymy sie face to face. ;-)
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Dyskusja sie rozwinela jak zawsze:) ale ile ludzi tyle opini i podejscia do smigania wiec nie ma co sie przekrzykiwac i przekonywac do swoich racji. Kazdego indywidualna sprawa przeciez. A tak przy okazji ktos chetny na wiosne na wypad na Nurburgring??:>:)
ODPOWIEDZ