[ BES 2.7 250 KM] Pytanie w sprawie turbin
[ BES 2.7 250 KM] Pytanie w sprawie turbin
Witam
Panowie jest taka sytuacja dwa i pół roku temu kupiłem a6 z silnikiem BES 2.7 250 KM,autko jak narazie sprawuje się dobrze bez żadnych problemów,turbiny były sprawdzane na początku tego roku i test wyszedł pomyślnie.Jeśli chodzi o jazdę tym autem to jest tak tydzień jeżdżę a potem miesiąc stoi w garażu blaszaku i tak w kółko z tego względu że pracuję w delegacji,czy jest taka możliwość że po takim miesięcznym postoju po uruchomieniu auta z turbinami może się dziać coś nie dobrego w sensie że olej schodzi całkowicie.Za rok robię do 5 tyś.km to nie dużo a olej jaki zalewam to MOTUL 8100 X-clean+ 5W-30
Czekam na opinie w tej sprawie.Pozdrawiam
Panowie jest taka sytuacja dwa i pół roku temu kupiłem a6 z silnikiem BES 2.7 250 KM,autko jak narazie sprawuje się dobrze bez żadnych problemów,turbiny były sprawdzane na początku tego roku i test wyszedł pomyślnie.Jeśli chodzi o jazdę tym autem to jest tak tydzień jeżdżę a potem miesiąc stoi w garażu blaszaku i tak w kółko z tego względu że pracuję w delegacji,czy jest taka możliwość że po takim miesięcznym postoju po uruchomieniu auta z turbinami może się dziać coś nie dobrego w sensie że olej schodzi całkowicie.Za rok robię do 5 tyś.km to nie dużo a olej jaki zalewam to MOTUL 8100 X-clean+ 5W-30
Czekam na opinie w tej sprawie.Pozdrawiam
statycznie i dynamicznie wartości z komputera i to wszystko robione przez szpeca www.kingsoft.com.pl
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
widziałem nową siedzibę tej firmy niedawno - robi wrażenie,slavi30 pisze:statycznie i dynamicznie wartości z komputera i to wszystko robione przez szpeca www.kingsoft.com.pl
mam nadzieję że ich praca też jest taka.
odpowiedzi z tego forum nie były zadowalające ?
http://www.a6klub.pl/-bes-27-250-km-pytanie-w-sprawie-turbin-vt51515.htm