700$ turbo + 130$ wysyłka + cło chyba na to będzie 7% + 23% vat od całości
wychodzi mi jakieś 1092 $ x 3,33 zł = 3604 zł + przelew to prawie równe 3700 zł
Dziś silnik wypruty okazało się że prawa k03 stoi, w poprzedniej s4 było identycznie. ECU prześwietlone okazuje się że ma wgranego wirusa przez ABT.(jest plomba)
[ Dodano: 2012-11-16, 22:54 ]
Teraz się musze dobrze zastanowić jak ją robić, kuszą mnie k04 z wirnikami z rs6 SID-a. Powinna wykręcić 500ps.
[ Dodano: 2012-11-16, 22:56 ]
Boje się tej przepływki HITACHI podobno ma rure o mniejszej średnicy i nie wiem jak to zatrybi.
arek pisze:
Teraz się musze dobrze zastanowić jak ją robić, kuszą mnie k04 z wirnikami z rs6 SID-a. Powinna wykręcić 500ps.
do 500ps to musisz mieć DP 3", dobry wydech, głowice szerokie, dobry IC i pewnie dobre kolektory z osprzętem z RS4 dolotowym.
jeśli robisz to na serii to zapomnij o +450ps
z RS4 najlepszy ale wiążę ze sobą sporo zmian i to bardzo kosztownych (przepustnica, trójnik alu, rury, listwa paliwowa, wtryski, głowice)
na forach za oceanem piszę że lepszy od kolekotra przedliftowego jest kolektor po lifcie w S4 lub z Allroad'a a tam do zmian tylko podłączenia od tyłu są,
z tego co się orjętuje w mapie trzeba będzie zmienić na boscha
[ Dodano: 2012-11-18, 21:22 ]
a teraz pytanie do ciebie SID kiedy cię moge odwiedzić bo nie chcem bawić się w przesyłki tylko na miejscu u ciebie wszystko kupić:
-turbo
-wtryski
-fmic
-rury bi
-y-ka rs4
-sprzęgło fx400
-reszte drobnych gratów
jak masz wszystko na miejscu daj znać na PW