dotarcie na rajdy to 70km ciekawej jazdy na 3 auta +300ps kazde
ale nikt nie zajmowal sie foto tylko kierowaniem - ech
tylko jedyno foto jak sie zwolnilo na drodze
podobno mi ogień strzela z rury
spotkanie z kolega LCQ i Mackiem PM-Motorsport było
wczoraj był prawie udany spot bo byłem w drodze na c... i tu podziękowania dla Marcina z rs4 bo zatrzymał się jako pierwszy, dla Adasia sportmile, Maćka, Bola s4, i dla pana Wiesia od lawety. Mieliśmy lepszego spota na nadarzyńskiej 51 niż na powsińskiej spadł przewód olejowy idący do chłodnicy i nieźle się zadymiło, dobrze że się nie zapalił bo by był mandat
Cantona pisze:wczoraj był prawie udany spot bo byłem w drodze na c... i tu podziękowania dla Marcina z rs4 bo zatrzymał się jako pierwszy, dla Adasia sportmile, Maćka, Bola s4, i dla pana Wiesia od lawety. Mieliśmy lepszego spota na nadarzyńskiej 51 niż na powsińskiej spadł przewód olejowy idący do chłodnicy i nieźle się zadymiło, dobrze że się nie zapalił bo by był mandat
Cantona pisze:wczoraj był prawie udany spot bo byłem w drodze na c... i tu podziękowania dla Marcina z rs4 bo zatrzymał się jako pierwszy, dla Adasia sportmile, Maćka, Bola s4, i dla pana Wiesia od lawety. Mieliśmy lepszego spota na nadarzyńskiej 51 niż na powsińskiej spadł przewód olejowy idący do chłodnicy i nieźle się zadymiło, dobrze że się nie zapalił bo by był mandat
Spoko, wygladało to tak jakby sie mialo zaraz wszystko zapalic, mam cała fure w twoim oleju ,
ale fakt na przystanku w sumie bylo spoko i kamerlanie
ja mogę sie ustawić, ale w konkurencji ścigania spod świateł, to każdy mi nawkłada i mojemu co najwyżej 265 konnemu paździerzowi, no chyba że na gokarty pojdziemy ;)