buba pisze:a co da ci spolerowanie szkła jeśli ono nie ma wpływu na jakość świecenia soczewki bo w 99% przypadków po 10-13 latach są wypalone odbłyśniki?
no ale zawsze możesz kupić nowe lampy za 1.5k zł i cieszyć się nowymi soczewkami
i nie zakładałem z Q7
moje były wypalone na zero. całe czarne. Zregenerowałem, pojechałem na diagnostykę żeby ustawić światła a koleś się mnie pyta co ja tam wjebałem, że tak jara :)
polecem, wysyłasz swoje, a koleś przysyła cie od razu takie same tylko zregenerowane. czekasz góra dwa dni.
Efekt po regeneracji u tego goscia pierwsza klasa. Zaplaciłem ok 450zl z wysyłką. Regenerowałem odbłysniki ksenonów jak i ten od drogowych plus ramka, ktora jest w lampach przed liftem. Klosze polerowałem sam. Polecam
Przeplacilem jak cenzura Trzy lata temu soczewy do bi xenonu bym nie wyrwal za 1,5 pak chyba. Jak sie zabrałem za czyszczenie odblysnikow sam to spieprzylem je dokumentnie i wyjscia nie mialem. Pomysł na bi juz dawno chodzi mi po glowie. Buba chetnie oblukam u Ciebie jak to wyszlo, parkujesz niedaleko pod wydawnictwem Ciekawe czy te soczewy wejda do lampy przed liftem?