S4 GT28RS
SID lekko mówiąc co Ty masz za faze z tym Maha?? czy dla Ciebie tylko cyferki się liczą? ważne jest jak auto jedzie.
Wpadnij i się ustawcie na światłach wtedy to będzie najlepsza hamownia.
Jechałem i jednym i drugim autem i Eska Nikolasa jedzie owiele lepiej niż Twoja, uwierz mi, ja tak samo myślałem że będzie spory lag itp ale się okazało że sprężarki bardzo ładnie wstają i to jest mit z tym wstawaniem od 4500 obr itp itp itp
Jechałem i jednym i drugim autem i Eska Nikolasa jedzie owiele lepiej niż Twoja, uwierz mi, ja tak samo myślałem że będzie spory lag itp ale się okazało że sprężarki bardzo ładnie wstają i to jest mit z tym wstawaniem od 4500 obr itp itp itp
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
no chce widziec wykres i tyle - zabronnisz miJigsaw pisze:SID lekko mówiąc co Ty masz za faze z tym Maha?? czy dla Ciebie tylko cyferki się liczą? ważne jest jak auto jedzie.
i chce widziec jak to wyglada na wykresie i jak to jedzie.
No Nikiego moze jezdzic nawet 3 razy szybciej od mojej, mnie to nie rusza jak widzisz.
Niki moze za tydzien do Wawy wpadne - ciezko u mnei teraz z czasem - u mnie w robocie sezon - wakacje
A jak Ci zabronie to co ??
Możesz robić wszystko możesz nawet postawić kurnik na dachu tej Eski i może Ciebie to nie ruszać tylko nie gadaj że na K04 da się zrobić takie moce o których Ty mówisz
Nikt nie każe Ci się zawodowo ścigać na torze ale z samej ciekawości i porównania mocy można raz się ustawić...no ale Ciebie to nie rusza jak się wszyscy śmieją...
chcesz cos ciekawego dodac dla mnie to prosze o pw
SID
Możesz robić wszystko możesz nawet postawić kurnik na dachu tej Eski i może Ciebie to nie ruszać tylko nie gadaj że na K04 da się zrobić takie moce o których Ty mówisz
Nikt nie każe Ci się zawodowo ścigać na torze ale z samej ciekawości i porównania mocy można raz się ustawić...no ale Ciebie to nie rusza jak się wszyscy śmieją...
chcesz cos ciekawego dodac dla mnie to prosze o pw
SID
Ostatnio zmieniony 2010-08-03, 23:39 przez Jigsaw, łącznie zmieniany 2 razy.
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
Sid wykres masz wiec o co chodzi ? Jesli nie wierzysz w wykres to masz filma jak lata z mega mocnym golfem , jak nie wierzysz w film to masz opinie ludzi ktorzy nim jechali hmmm . Mahy juz obok nas nie ma woli scislosci. Wykresu golfa wogole nie ma ale sa opadajace szczeki ludzi i czasy 11 s na cwiartke
http://www.youtube.com/watch?v=DFsiq1VpVus
http://www.youtube.com/watch?v=DFsiq1VpVus
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
Adam tak jak pisze ostatnio w odpowiedziac - szukam czegos do mego auta na zime,
sam jeszcze nie wiem jakie bedzie turbo i wykres jest tylko i wylacznie dla mnie..
tak samo musze sie wziasc w "ruchy" i podjechac specjalnie do Wa-wy aby Nikiego sie przejechac.
Temat K04 mi juz przeszedl gdy skonczyl sie na 540ps
sam jeszcze nie wiem jakie bedzie turbo i wykres jest tylko i wylacznie dla mnie..
tak samo musze sie wziasc w "ruchy" i podjechac specjalnie do Wa-wy aby Nikiego sie przejechac.
Temat K04 mi juz przeszedl gdy skonczyl sie na 540ps