S4 B5 - parę pytań przed zakupem.

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
wujek 2pac

Post autor: wujek 2pac »

Jak dla mnie to "wlasciciel" jakos za bardzo Ci nadskakuje, jakby auto faktycznie bylo dobre i warte swojej ceny to juz dawno powinien "olac" takiego klienta :-P
Lancia Fulvia Coupe
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7
Maro255

Post autor: Maro255 »

No coś w tym jest co kolega mówi...

Oczywiście każdy wie jak działa pozyskiwanie historii auta i logiczne że nikt jej nie tłumaczył :-P

Widać że jakieś pierdoły w tym ASO robił, no ostatni wpis z 2012 to chyba znalazłem tam moduł zapłonu... gdzieś na forum czytałem ostatnio jakiś temat z wypadaniem zapłonu i był tam wypisany numer tegoż ustrojstwa.

No zobaczymy, jeśli nic się kolesiowi nie odmieni to pojadę. Najwyżej stracę parę groszy, obejrzeć trzeba. Jakiś super obryty w temacie zakupu nie jestem, jakiś miernik lakieru będę miał ze sobą.
Mam zamiar wziąć małego laptopa i może uda mi się zrobić logi... Tylko czy byłby ktoś chętny pomóc i mógłby je ocenić? Oczywiście szczegóły dogadamy ;-)
Awatar użytkownika
covall

Post autor: covall »

Maro225 postaraj się znaleźć po drodze jeszcze inne s4.. droższe tańsze, tak żebyś miał porównanie do innych egzemplarzy.
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Post autor: Flyer »

buba pisze:Auta serwisowane w CH nie są identyfikowane w PL bo nie są podpięci do bazy audi. tak samo jest chyba z Włochami i jeszcze jakimiś krajami
nie. Jak kupowalem eSke ze Szwajcarii na swapa, to cala historie bez problemow odczytalem w PL.
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Moja tez sprawdzilem w PL i pelna Historia sie zgadzala z moim kompletem dokumentow,faktur i wpisami z ksiazki, auto ze szwajcarii.
ODPOWIEDZ