przyspiesza ale niezbyt płynnie
przyspiesza ale niezbyt płynnie
Witam
Mam problem tego typu że auto ładnie się odpycha ale niezbyt równomiernie czuć takie jakby falowanie podczas przyspieszania.
Co to może być ?? dodam że wszystko jest szczelne cały dolot itd. doładowanie na zegarze też jest ok ok 1,1 bar
Pozdr
Mam problem tego typu że auto ładnie się odpycha ale niezbyt równomiernie czuć takie jakby falowanie podczas przyspieszania.
Co to może być ?? dodam że wszystko jest szczelne cały dolot itd. doładowanie na zegarze też jest ok ok 1,1 bar
Pozdr
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
Piotrek ja zmienilem wszystkie cewki i swiece - jak ręką odjoł - upalalem auto i dzis tez i problemCantona pisze:Ja mam dokładnie tak samo i też mi mówili że to cewki. Sposobem żeby dojść czy to cewki to metoda prób i błędów. Ja na razie wymieniłem trzy z prawej bo łatwiejszy dostęp i nic w sobotę wymienię kolejne, jak ustąpi to dam Ci znać. Jakbyś doszedł wcześniej co to, to daj znać.
nie powrócił
teraz nawet mi ciszej i rowniej chodzi
wiele razy ktos mi mowil ze wlasnie mu przerywa w górnych obrotach no i odrazu padalo na nieszczelnosc, a tu pewnie cewki i swiece mial cholerne znaczenie