Na jakich oponach jeździcie??
Na jakich oponach jeździcie??
Jak w temacie? U mnie puki co sa 225/45R17 Goodyear F1 ale sa resztki tzn 3-4 mm ale jezdzi sie bardzo dobrze ze wzgledu szczegolnie na szumy ktorych prawie nie ma. Na takie same planuje chyba nie dlugo. Chyba ze bedzie cos optymalniejszego. Pozdrawiam

Szczerze ? Moze ktos bedzie mial jakies ALE,  opony NEXEN N8000 sa spoko, ale tylko ten model. Za reszte nie bede odpowiadal. One maja ten sam bieznik jak CONTI2 lub 3 nie pamietam ;)
2 lata temu byly tanie i moim zdaniem sa spoko, szybciej ABS sie zalacza ale pozatym nie narzekam.
Blisko polki Conti...
Cena/jakosc = bardzo dobra ;)

2 lata temu byly tanie i moim zdaniem sa spoko, szybciej ABS sie zalacza ale pozatym nie narzekam.
Blisko polki Conti...
1.8T with FP WHITE inside ;)  AEB with ME 7.5

CoLo pisze:Szczerze ? Moze ktos bedzie mial jakies ALE, opony NEXEN N8000 sa spoko, ale tylko ten model. Za reszte nie bede odpowiadal. One maja ten sam bieznik jak CONTI2 lub 3 nie pamietam ;)
Blisko polki Conti...
bieżnik zerżnięty z Conti3, nie są blisko półki Contiego, wystarczy je wrzucić na podstawowe testy :)
5P to świetna opona do szybkich wozów (100% OE np: do SLSa), sprawdź jeszcze Sporta 5, bardziej uliczna ale idealna na zmienne nawierzchnieaw69 pisze:od x czasu jeżdze tylko na continentalach sport contact zarówno 1 2 3 i 5p wersja jest zajebista....
Mam 225 40 18 Pirelli Pzero Rosso i nowe Conti 3  czekaja juz w garage

Ostatnio zmieniony 2012-08-22, 11:11 przez Papol, łącznie zmieniany 1 raz.

Dodam jeszcze, ze maja długą żywotność w stosunku do tego jak kleją. Bardzo fajne opony. I jak troche popada to tez nie ma stresu.sportmile pisze:najlepsza cena/jakosc federal rsr. Mam w dobrych cenach bo chlopaki lataja w drifcie na takich a dokladnie na 285 . Jak chcesz sam zalatwiac to najlepsze ceny ma racing tires
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
słyszałem że czasem mają problemy z wyważaniem lub też po jakimś czasiesportmile pisze:najlepsza cena/jakosc federal rsr. Mam w dobrych cenach bo chlopaki lataja w drifcie na takich a dokladnie na 285 . Jak chcesz sam zalatwiac to najlepsze ceny ma racing tires
nie wiem ile w tym prawdy.
Jeśli są git to trza kupić do skorpuy

Ja u siebie mam Federale 595EVO, jezdzi sie na tym bardzo fajnie zarowno w upaly jak i po deszczu, im cieplejsza tym klei coraz lepiej, na lukach fajnie trzymaja.
Niestety z tym co pisze SID o wywazeniu cos w tym chyba jest bo juz trzy razy wywazalem a nadal czuc wibracje w zakresie 80-100kmh 

Jeszcze sprobuje wrzucic inne kola/opony na inne felgi i zobaczymy co sie potwierdzi, mam nadzieje ze tonie wina opon.

Niestety z tym co pisze SID o wywazeniu cos w tym chyba jest bo juz trzy razy wywazalem a nadal czuc wibracje w zakresie 80-100kmh

Jeszcze sprobuje wrzucic inne kola/opony na inne felgi i zobaczymy co sie potwierdzi, mam nadzieje ze tonie wina opon.
sportmile pisze:najlepsza cena/jakosc federal rsr. Mam w dobrych cenach bo chlopaki lataja w drifcie na takich a dokladnie na 285 . Jak chcesz sam zalatwiac to najlepsze ceny ma racing tires
najlepsze ceny można załatwić w de poprzez pewny portal/lub hurtownie które mają bezpośredni dostęp (trzeba trochę ponegocjować), racing tires bierze to z de z super zniżkami, a cen na PL już nie dają takich extra, ale dobra otoczka marketingowa i średnią półkę sprzedaje się z niezłym zyskiem ;)
					Ostatnio zmieniony 2012-08-22, 19:27 przez LCQ, łącznie zmieniany 1 raz.

Wcześniej Conti SportContact 3 225/45/17 i też złego słowa powiedzieć nie mogę
 Wcześniej Conti SportContact 3 225/45/17 i też złego słowa powiedzieć nie mogę