Audi s4 5.0 tfsi
GTR nigdy nie dotrwa w stanie do używania jako nastoletni samochód. Nasze samochody są dość drogie w utrzymaniu (jak na polskie warunki oczywiście) a GTR jaki będzię jako nastoletnia fura ?
kto wyremontuje skrzynie biegów za 20 tysięcy jak fura będzie warta 40 tysięcy
.
Popularność S4 w naszym kraju polega na jej względnej przystępności cenowej w stosunku do osiągów
i to zarówno serii po programie za 20k jak i 400+ za około 35k.

Popularność S4 w naszym kraju polega na jej względnej przystępności cenowej w stosunku do osiągów
i to zarówno serii po programie za 20k jak i 400+ za około 35k.
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Mam porsche turbo w garazu , co prawda jedne z pierwszych 997t na tipie ..... i powiem wam ze w porownaniu do gtr , ktorego tez mam w garazu to jest beznadziejne auto . Gtr brzmi , prowadzi sie i dopierdziela .... a porsche ryczy ze leb urywa , ma limitery na 1,2,3 i naprawde w stosunku do gtr jest takie ciezkie. Hamuje , jest fajnie wykonczone i super bose gra ale to nigdy nie bedzie sprzet taki jak gtr. GTR jest stworzony od poczatku do konca do jednego . Remonty skrzyn beda tansze . W tej chwili jeden bieg to ok 8 tys zl , lecz coraz wiecej bedzie poliftow ktore nie maja juz takich problemow ze skrzynia . Okolo rok temu bylem tak sobie do gtr nastawiony ale obecnie kiedy mialem kilka sztuk u siebie zmieniam zdanie . Ubaw mam jak po tych autach wsiadam do s4 hahah wtedy doslownie czuje sie jak z innej epoki
Ja w garażu mam kosiarkę i odśnieżarkę, ale to wszystko ośki i jak sie przesiadam do RS-a to te kłatro łeb urywa jak cholera
Śmy naśmiecili Nikolasowi, dobrze że to nie zjebany SR bo byśmy byli na polrocznych wakacjach
[ Dodano: 2012-08-19, 14:45 ]
Nik, a tak apropos projektu to zamierzasz dokończyć, czy temat odpuszczony?
Dawno nie byłem u Adasiowego i nawet nie wiem czy fura sie robi, czy nie.
Chciałem Adasia odwiedzić jakiś czas temu, żeby zmienić szprzęgło i koło dwumasowe. Powiedziałem że mam na to wszystko 650 złotych i mój najlepszy przyjaciel powiedział żebym walił się na ryj...
Uważacie że to kulturalnie z jego strony, nie powinienem sie obrazić?

Śmy naśmiecili Nikolasowi, dobrze że to nie zjebany SR bo byśmy byli na polrocznych wakacjach

Chciałem Adasia odwiedzić jakiś czas temu, żeby zmienić szprzęgło i koło dwumasowe. Powiedziałem że mam na to wszystko 650 złotych i mój najlepszy przyjaciel powiedział żebym walił się na ryj...
No co ty obrazic sie dlaczego:P:P:P:PNorbi pisze:Ja w garażu mam kosiarkę i odśnieżarkę, ale to wszystko ośki i jak sie przesiadam do RS-a to te kłatro łeb urywa jak cholera![]()
Śmy naśmiecili Nikolasowi, dobrze że to nie zjebany SR bo byśmy byli na polrocznych wakacjach![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nik ten ziomek od nas zrobil juz 10tys km tym GTR-em i nic sie nie dzieje, jedyny co sie wysralo to skrzynia ,ale on ma prawie 1500nm ...to jest cenzura rakieta w cenzura .Auto w street robi 9,4. Jak bys mial 800+ to bedziesz opierdalal wszystkich kierujac jedna reka ,a druga bedziesz mogl dlubac w nosie . Fura przekozak !!!Nikolas pisze:Rafał - GTR robi robotę i nadal możesz mieć auto użytkowe.
Adam miałeś siedzieć Cicho!!!