Wycięte katy, silikonowe węże, przewody hamulcowe w stalowym oplocie, ic RS4, program na 330km i 530Nm
Za mojej kadencji autko przeszło kurację obniżającą/utwardzającą zawieszenia. Sprężyny obniżenie ok 25mm, regeneracja i utwardzenie amortyzatorów w stosunku do serii.
Kosztowało to grosze i ogólnie wyszło całkiem przyjemnie, ale jednak gwint to gwint :) i na pewno za jakiś czas będę jakiś montował.
Chłodnica oleju + podstawka z termostatem.
Delikatne dystanse 6mm na stronę.
Hamulce przód 6cio tłoczkowe + tarcze 345mm
Na dniach montuje stabilizatory H&R przód 32mm tył 22mm.
Wymieniłem również wydech a w wydechu końcówki widoczne już na aucie poniżej foto.

I to by było na dzień dzisiejszy wszystko. We wnętrzu cieszą fotele Recaro z białej skórki, ładnie gra półaudiofilski zestaw stereo + subwoofer.... jednak coś jest nie tak :) a mianowicie po nocach mi się śni, że moja Ska wg powszechnie na forum przyjętych norm nie trzyma serii
Tak więc szukam turbin RS4 lub RS6 i ogólnie rozglądam się i dowiaduje co i jak zrobić żeby było dobrze i szybko :)
Nie wiem jeszcze kto będzie to składał, kto stroił, nie wiem czy turbo RS4 czy RS6 tak więc miło mi będzie poczytać porady i opinie doświadczonych
Znam zdanie wszystkich na temat bocznych IC ale postanowiłem, że zostawiam ic RS4 bo i tak idzie zima