Spot
hmm... jestem kelnerem w tej kwestii ale składowe typu start zależny od rodzaju nawierzchni/ pogody/ opony/ zestrojenia zawiasu, i czynnika zależnego od kierownika czyli zmiany biegów (w naszym przypadku w skrzyni FDP pierdolonego drugiego biegu), obrotów motorowni i właściwego spięcia napędów przy starcie... i to wszystko musi GRAĆ w czasie
co jeszcze można dodać?
a tak naprawdę przydałby się spot. byłoby co pokazywać na YT
pijaństwo i bijatyki
- tak się bawi klub RS/S

co jeszcze można dodać?
a tak naprawdę przydałby się spot. byłoby co pokazywać na YT

- wujek 2pac
Ja niestety odpadam bo w tym terminie odbedzie sie Rajd Kamionki a tej imprezy nie moge odpuscic :/ Dzisiaj bylem na treningu i trasa jest meeega!Suchar pisze:30 września 2012 track day w poznaniu jeśli ktoś chętny to zapraszam, ja już się zapisałem -proponuje się pospieszyć, bo zostało kilkanaście miejsc. Jak coś to PW.
1kowal1 pisze:a do bartoszyc to po co?? wodke,papierosy i paliwo ???bartek75 pisze:sądzę że dla wszystkich dobry będzie środek PL, bo jak kilka dni temu dymałem do Bartoszyc przez wasze blaszki na literę N to mi się odechciewa![]()
![]()
co masz od blaszek na N ??![]()
hehe w bartoszycach był udany deal

a blaszki Nxx to notoryczny brak zasięgu w komórze

[ Dodano: 2012-08-09, 08:19 ]
no to się może spikniemyajax pisze:Ja niestety odpadam bo w tym terminie odbedzie sie Rajd Kamionki a tej imprezy nie moge odpuscic :/ Dzisiaj bylem na treningu i trasa jest meeega!Suchar pisze:30 września 2012 track day w poznaniu jeśli ktoś chętny to zapraszam, ja już się zapisałem -proponuje się pospieszyć, bo zostało kilkanaście miejsc. Jak coś to PW.

Suchar wjazd 30 werześnia to normalny track day, dla niezrzeszonych w AW kosztuje 500zł, 800zł kosztuje track day profi czyli imprezy dla osób które już upalały na Poznaniu, osoby które są po raz pierwszy na takiej imprezie nie mogą wziać w niej udziału. Oprganizatorom chodzi o wyrównanie poziomu umiejętności i nawiązanie rywalizacji między czestnikami w ostrzejszej pojeżdzawce.
-
- Kontakt:
Dobra co ze spotem? Chyba jednak kilku chętnych się znajdzie? Możemy w przybliżeniu określić miejsce spotu powiedzmy trójkąt: Przasnysz-Łomża-Warszawa. Termin np. weekend 25-26 sierpień. Niech każdy zainteresowany się określi czy będzie: tak/nie(ewentualna przyczyna: niedogodny termin/miejsce).
Jeśli powiedzmy do wtorku nie będzie dostatecznej liczby chętnych zmienimy kryteria, może w międzyczasie wyłoni się konkretne miejsce
Na początek
Ja: tak
Mi tam niestraszne, że dostanę w dupę od większości z Was.
Będzie zabawa i to się liczy. A Kosi z Bolem będą mięli okazję na następnym spocie, jeśli ten wypali (o ile Kosi już coś wymodzi) 
Jeśli powiedzmy do wtorku nie będzie dostatecznej liczby chętnych zmienimy kryteria, może w międzyczasie wyłoni się konkretne miejsce

Na początek
Ja: tak

Mi tam niestraszne, że dostanę w dupę od większości z Was.