Spot

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Suchar

Post autor: Suchar »

30 września 2012 track day w poznaniu jeśli ktoś chętny to zapraszam, ja już się zapisałem -proponuje się pospieszyć, bo zostało kilkanaście miejsc. Jak coś to PW.
aw69

Post autor: aw69 »

na ćwiartkę też trzeba posiadać umiejętności. choćby efektywnego startu. i to nie jest jak wciśnięcie enter na starcie collina...
ale sucharowi tego nie wytłumaczysz.....ot taki zawężony jego światopogląd
Obrazek
bartek75

Post autor: bartek75 »

hmm... jestem kelnerem w tej kwestii ale składowe typu start zależny od rodzaju nawierzchni/ pogody/ opony/ zestrojenia zawiasu, i czynnika zależnego od kierownika czyli zmiany biegów (w naszym przypadku w skrzyni FDP pierdolonego drugiego biegu), obrotów motorowni i właściwego spięcia napędów przy starcie... i to wszystko musi GRAĆ w czasie :-D
co jeszcze można dodać?
a tak naprawdę przydałby się spot. byłoby co pokazywać na YT :mrgreen: pijaństwo i bijatyki :-D - tak się bawi klub RS/S
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

wujek 2pac był, flaszki nie przywiózł, potem jeszcze butelki zwrotne po piwie zabrał ze sobą :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
wujek 2pac

Post autor: wujek 2pac »

Dobre i 80 groszy 8-)
Lancia Fulvia Coupe
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7
1kowal1

Post autor: 1kowal1 »

bartek75 pisze:sądzę że dla wszystkich dobry będzie środek PL, bo jak kilka dni temu dymałem do Bartoszyc przez wasze blaszki na literę N to mi się odechciewa :-)
a do bartoszyc to po co?? wodke,papierosy i paliwo ??? ;-) :lol:
co masz od blaszek na N ?? :mrgreen: ;-)
ajax
Post autor: ajax »

Suchar pisze:30 września 2012 track day w poznaniu jeśli ktoś chętny to zapraszam, ja już się zapisałem -proponuje się pospieszyć, bo zostało kilkanaście miejsc. Jak coś to PW.
Ja niestety odpadam bo w tym terminie odbedzie sie Rajd Kamionki a tej imprezy nie moge odpuscic :/ Dzisiaj bylem na treningu i trasa jest meeega!
bartek75

Post autor: bartek75 »

1kowal1 pisze:
bartek75 pisze:sądzę że dla wszystkich dobry będzie środek PL, bo jak kilka dni temu dymałem do Bartoszyc przez wasze blaszki na literę N to mi się odechciewa :-)
a do bartoszyc to po co?? wodke,papierosy i paliwo ??? ;-) :lol:
co masz od blaszek na N ?? :mrgreen: ;-)

hehe w bartoszycach był udany deal :-)
a blaszki Nxx to notoryczny brak zasięgu w komórze :-D

[ Dodano: 2012-08-09, 08:19 ]
ajax pisze:
Suchar pisze:30 września 2012 track day w poznaniu jeśli ktoś chętny to zapraszam, ja już się zapisałem -proponuje się pospieszyć, bo zostało kilkanaście miejsc. Jak coś to PW.
Ja niestety odpadam bo w tym terminie odbedzie sie Rajd Kamionki a tej imprezy nie moge odpuscic :/ Dzisiaj bylem na treningu i trasa jest meeega!
no to się może spikniemy ;-)
Norbi

Post autor: Norbi »

Wydaje mnie sie, że jest bliżej spota niż dalej, ale jeszcze kilka stron pierdoleniaa nim sie dogadamy być musi :mrgreen:
marcino

Post autor: marcino »

Suchar wjazd 30 werześnia to normalny track day, dla niezrzeszonych w AW kosztuje 500zł, 800zł kosztuje track day profi czyli imprezy dla osób które już upalały na Poznaniu, osoby które są po raz pierwszy na takiej imprezie nie mogą wziać w niej udziału. Oprganizatorom chodzi o wyrównanie poziomu umiejętności i nawiązanie rywalizacji między czestnikami w ostrzejszej pojeżdzawce.
bolo-s4
Tytuł użytkownika: BOLO-S4
Post autor: bolo-s4 »

Panowie może w końcu coś zorganizujmy i nie tylko o wyścigi chodzi
Rafalek114
Kontakt:

Post autor: Rafalek114 »

bolo cos czuje ze nic z tego nie wyjdzie - Kosiniak sprzedal juz fure ;-)
Awatar użytkownika
Z0_RS2

Post autor: Z0_RS2 »

Cytat ;-) kosiniaka

buahaha, niech ktos tam napisze bo mam jebanego bana, ze jak czekalem na Bola tydzien czasu to przepadl na amen a jak sprzedalem fure, to nagle sie odnalazl! Pewnie obsral zbroje bo bym mu dupe zlomotal!
Pozdrawiam
Piotrek
bolo-s4
Tytuł użytkownika: BOLO-S4
Post autor: bolo-s4 »

Kosi powiem tak nie ta liga :-D
Surveyor

Post autor: Surveyor »

Dobra co ze spotem? Chyba jednak kilku chętnych się znajdzie? Możemy w przybliżeniu określić miejsce spotu powiedzmy trójkąt: Przasnysz-Łomża-Warszawa. Termin np. weekend 25-26 sierpień. Niech każdy zainteresowany się określi czy będzie: tak/nie(ewentualna przyczyna: niedogodny termin/miejsce).

Jeśli powiedzmy do wtorku nie będzie dostatecznej liczby chętnych zmienimy kryteria, może w międzyczasie wyłoni się konkretne miejsce :-)

Na początek
Ja: tak :mrgreen:

Mi tam niestraszne, że dostanę w dupę od większości z Was. :-P Będzie zabawa i to się liczy. A Kosi z Bolem będą mięli okazję na następnym spocie, jeśli ten wypali (o ile Kosi już coś wymodzi) :-P
ODPOWIEDZ