wieczne spinki kto ile jedzie i jakie czasy.panowie z tego co ja tu widze to auta nie sa robione na cwiary a do jedzenia na codzien z frajda dla wlasciciela.
buba pisze:Witek nie robi wykresów o których myślisz
a kto robi??
kilerwilk
[ Dodano: 2012-08-06, 15:32 ]
killerwik pisze:
kosiniak pisze:nie wiem
Czego nie ?? boisdz sie ze moze byc slaby czas i trzeba bedzie sie tlumaczyc ze cos niedomaga ???
czekamy na start i czasy
bo wzialem zaliczke za auto i wszystko wskazuje na to ze do tego czasu nie bede juz go mial. Zapewniam cie, ze gdy cos sie zmieni, pojawie sie tam specjalnie zeby wam udowodnic ze 500 czy 600ps pojedzie lepiej niz 300ps. Na tylu zawodach na ilu ja startowalem, to poza Colo i Aw, watpie czy ktos z tego forum startowal, wiec odpusc sobie swoje peirdolenie bezsensowne! Chcesz sie zmierzyc to zapraszam, chocby dzis albo jutro! porownamy auta i wykresy! pasuje ci? na gaz chyba nie bedzie zbyt drogo zeby wpasc?
kasku22 pisze:wieczne spinki kto ile jedzie i jakie czasy.panowie z tego co ja tu widze to auta nie sa robione na cwiary a do jedzenia na codzien z frajda dla wlasciciela.
Jak widac to nie do końca jest tak jak myślisz. Ja tam omijał szerokim łukiem te wasze spinki o czasy i moce i dziwię sie Kosiniak że Cię to wkurwia. Ja bym to poprostu olał chyba że kolega naprawde pokaże klase i zmierzycie auta tylko nie na papierze i kto ma lepiej gadane...tak to jest wróżenie z fusów...i wieczna spina. Ja też mam szybkie auto...Kogo objechać? Każdy może to napisać...Te słowa są niczym jeśli nie są poparte solidnymi argumentami i w tym przypadku jest tak samo...Chociaż nie powiem że argumenty Kosiniaka bardziej mnie przekonują...i nie że jest to jakieś wazeliniarstwo...