ADI nie żartuj nie ma chyba takiego prze agenta zeby dac 45 tysiecy za seryjne S4
choć by nie wiem w jakim cudnym stanie było
za 50 tysi można szukać spokojnie 3.0 TDI które jak ktoś nie chce modzić bije niestety nasze pięknę 2.7 na głowę
Ostatnio zmieniony 2012-08-06, 18:39 przez bracus, łącznie zmieniany 1 raz.
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Nom, niestety taka prawda, zadbana S4 to tutaj ladny wydatek. Sa i takie za pol ceny, ale samemu mozna sie domyslec jaka to "igla". Ja swoja szukalem z dobre pol roku w niemczech, bo niestety duzo mialo raczej kiepska kondycje.
Btw. bardzo ladna ta twoja czarnulka ;)
czy to ten ? tablica sie tylko nie zgadza :P
btw: bardzo ladna eska
tak to ta:)
w niemczech trzeba liczyć na wydatek jeśli chce się zadbane auto nie ważne czy to s..czy co innego..
ale cena jest adekwatna co do stanu wyglądu itd
[ Dodano: 2012-08-06, 21:18 ]
bracus pisze:ADI nie żartuj nie ma chyba takiego prze agenta zeby dac 45 tysiecy za seryjne S4
choć by nie wiem w jakim cudnym stanie było
za 50 tysi można szukać spokojnie 3.0 TDI które jak ktoś nie chce modzić bije niestety nasze pięknę 2.7 na głowę
Jestem... :) we własnej osobie..:)
Ja nie patrze na Polski rynek i jego średnie ceny..
3.0 tdi zadbane można szukać jak się ma 15 tyś euro... nie wierzysz? ok ale ja to sprawdzałem i wiem z autopsji.. mówię o zadbanych egzemplarzach...
Adi za 5 dych to by Ci fly szarasa opierdzielil chyba :D Super ze sa tacy ktorzy daja taka kase za s4 ale nie wiem czy to do konca rozsadne :) Chociaz jak faktycznie lala to moze i warto.