Siedzenia s4

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
Jachyr

Siedzenia s4

Post autor: Jachyr »

Witam. Wiem ze to nie ten dzial ale na poczatku chcial bym sie przywitac:) Czesc wszystkim!:)

I odrazu pierwsze pytanie. Szukalem na forum ale nie znalazlem. Czy do modelu po liftowego ale na starym ,,kwadratowym" srodku beda pasowac fotele Recaro i z jakiego ewentualnie modelu audi s3/s4/s6/rs4/rs6. Aby ich za bardzo nie przerabiac? Druga sprawa to to ze Recaro sterowane sa elektronicznie a obecne maja przesowanie przod-tyl na wajche. Czy da sie cos z tym zrobic? Pozdrowki
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Re: Siedzenia s4

Post autor: SID »

Jachyr pisze:Witam. Wiem ze to nie ten dzial ale na poczatku chcial bym sie przywitac:) Czesc wszystkim!:)

I odrazu pierwsze pytanie. Szukalem na forum ale nie znalazlem. Czy do modelu po liftowego ale na starym ,,kwadratowym" srodku beda pasowac fotele Recaro i z jakiego ewentualnie modelu audi s3/s4/s6/rs4/rs6. Aby ich za bardzo nie przerabiac? Druga sprawa to to ze Recaro sterowane sa elektronicznie a obecne maja przesowanie przod-tyl na wajche. Czy da sie cos z tym zrobic? Pozdrowki
Siedzenia recaro są mocowane 3-punktowo, musisz mieć do budy przyspawany 3-ci punkt.
Niestety maja brak elektr przesuwania i nic z tym juz nie zrobisz
Obrazek
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Dzieki wielkie za odpowiedz. Z tego co zrozumialem to po przyspawaniu 3-go punktu i wsadzeniu Recaro zostana one w tym miejscu w ktorym przyspawany zostal dodatkowy punkt? Kiedys gdzies znalazlem ze mozna jakas wiazke w aso dokupic i bedzie chodzic ale widze ze to bledne informacje. Chcial bym w takim razie zapytac jakie kubly byscie polecili? W podobnym przedziale cenowym? Chodzi mi glownie o to aby byly bardziej wygodne w trasie niz miasto i ciagle wsiadanie i wysiadanie bo przy kublach nie mozna raczej mowic o wygodzie wsiadania i wysiadania. Z gory dzieki za odp.mpozdrawiam
ODPOWIEDZ