Auto kupione w Łodzi rok temu. Poprzedni właściel (forumowicz) zadbał o stronę mechaniczną, ja zająłęm się stroną wizualną auta. Rok produkcji 1999r, puki co seria, jeśli tunerzy znajdą w końcu czas planuje FMIC + remap. W planach na ten sezon jest również zmiana wnętrza na czarne skóry (aktualnie niebieska alkantara) oraz felga rs4 b5. Wyposażenie raczej golas jak na s4, priorytetem była raczej buda, kolor i bezwypadkowość.
Znaczek został źle przyklejony pomalowaniu, ale nie ruszam, bez sensu. Auto nikolasa było inspiracją, dlatego koniecznie musiał być avant w tym kolorze. Brakuje mi lotki tył. Wie ktoś czy trzeba zmieniać całą klapę aby mieć lotkę z rsa?
tak w ogole, to ten znaczke nie jest z przed liftowej? ladny kolor:) moj ulubiony. mialem poprzednia taka sama, ale przed liftowa, z chromowanymi lustrami i relignami:)
gnida pisze:Znaczek został źle przyklejony pomalowaniu, ale nie ruszam, bez sensu. Auto nikolasa było inspiracją, dlatego koniecznie musiał być avant w tym kolorze. Brakuje mi lotki tył. Wie ktoś czy trzeba zmieniać całą klapę aby mieć lotkę z rsa?
Lotka rs-a ma bodajże 4 tzw. bolce, które wchodzą w górną część klapy.. sa przykręcane od wewnątrz..
Jeśli nie chcesz zmieniać klapy można ściąć można te bolce zmatować pod spodem powierzchnię lotki oraz klapę w miejscu którym będziesz przyklejał..
klej wutrh do szyb ogarnię sprawę.. jak dobrze się przyłozysz do prac nikt nie pozna czy to klapa rs-a czy s4
Tak się właśnie zastanawiałem jakiś czas temu co się dzieje z moją byłą eską. Cieszy, że trafiła w dobre ręce. Ładnie je ogarnąłeś wizualnie, gratsy. Mam nadzieję, że motor sprawuje się dobrze ;)
Relingi przydalby się, być może kiedyś założe.
Mechanicznie od roku czas nic się nie dzieje, nie mam się do czego przyczepić, teraz czas na moc:)
Czy są jakieś zamienniki lotki z rs4?
gnida pisze:Relingi przydalby się, być może kiedyś założe.
Mechanicznie od roku czas nic się nie dzieje, nie mam się do czego przyczepić, teraz czas na moc:)
Czy są jakieś zamienniki lotki z rs4?
Sa na allegro, ale szczerze odradzam - to jest laminatowa nakladka na ori lotke i nie da sie tego dobrze spasowac - lepiej szukac ori uzywki.