S4 2,7 LPG K04 :)

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Faster
Tytuł użytkownika: ..

Post autor: Faster »

totalna zenada , ciągle Ci sami sie upieraja ze nie ma 400 koni , cały czas wszystko podwazaja ze hamownia do dupy ze sprzęgło seryjne nie dałoby rady no masakra
Ja i wiele osób i tak wie jak audi jezdzi i jak objechało pare mocnych samochodów (np porsche turbo ktore miało ok450ps na jedna długosc )
killer daj sobie spokój oni za huja nie moga przebolec tego ze ktos ma seryjne sprzęgło pompuje 1.4 1.5 bara na k04 i jezdzi a im nie jezdziło :-D twoje pisanie na tym forum to jak krew w piach chodz mysle ze pare norm osób i tak widzi wie jak jest.
i jeszcze chamskie wrzuty :shock: Najlepiej nie pisac bo co bys nie napisal i tak Cie zjada chodz i tak wiedza jaka mniej wiecej moc na 1.4 .1.5bara na tych turbinach powinna wyjsc .
Rafuzg
Kontakt:

Post autor: Rafuzg »

ej typy żałosne to forum jest, co drugi kozaczek, co w necie krzyczy, wrzucił filmik z dłuższego pomiaru więc dziewczyny o cenzura wam chodzi?
napinacie swoje kalesony szczególnie cwaniaczek Rafalek114
Rafalek114
Kontakt:

Post autor: Rafalek114 »

Rafuzg pisze:ej typy żałosne to forum jest, co drugi kozaczek, co w necie krzyczy, wrzucił filmik z dłuższego pomiaru więc dziewczyny o cenzura wam chodzi?
napinacie swoje kalesony szczególnie cwaniaczek Rafalek114
Kosimito jak chcesz cos pisac , to napisz w miare czytelnie ,a nie jak paranormalny bo ciezko cie zrozumiec.Cwaniaczek powiadasz :lol: :-D :mrgreen: Ok , kosmito juz nie bede cwaniakowal ( OBIECUJE) - bez odbioru - cwaniaczek :mrgreen:
Awatar użytkownika
killerwik

Post autor: killerwik »

iceman pisze:Bo nie odp na pyania tylko sie napinasz?? Ogolnie to chyba dobrze ze projekt zaciekawił?? ;-)
Na jakie pytania odpowiadac jak nie bylo tylko odrazu wrzuty na hamownie i inne ..???

Heh naszczescie nigdy nie bralem tego forum na serio bo dawno by sie czlowiek kompleksow nabawil, nysle ze SID powinien usunac to forum poki jeszcze jest zywe, bo ono umrze smiercia wrzutow bo oprocz tegi nic tu nie nie dzieje...
Rafuzg
Kontakt:

dzięki cwaniaczku 8-)
szkoda że masz problem z interpretacją tego co napisałem, ale musiałem zniżyć się do Twojego poziomu, myślałem że jak napiszę w ten 'kosmiczny' sposób to do Ciebie łatwiej dotrze. Ale widzę kumaty z Ciebie facet 8-)
pzdr i bez odbioru
kosiniak

Post autor: kosiniak »

wy sie na nia wszyscy skladaliscie bo nie czaje?
Rafalek114
Kontakt:

ale mi dojebales , masakra ... oki kosmito nie bede juz lepiej nic pisal bo sie doigram ,a pozniej bede musial uciekac przed wasza szajka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja to wiesz cwaniaczek tylko na forum ,a na zywo bym sie w gacie ze strachu zesral :lol:
Awatar użytkownika
Z0_RS2

Post autor: Z0_RS2 »

kosiniak pisze:wy sie na nia wszyscy skladaliscie bo nie czaje?
Myślałem że tak robią tylko Cyganie i Turcy 8-) 8-)
kosiniak

a ten wykres co? jeszcze sie maluje? czy juz macie? toc te fotoszopy darmowe teraz w sieci sa!
Rafuzg
Kontakt:

Rafalek114 spoko
Powiedzcie mi tylko co on musi wrzucić żeby potwierdzić moc jaką on deklaruje że ma?
I killerwik wrzuć to co oni zaproponują, wiem może że nie będzie Ci się chciało udowadniać, ale chciałbym zobaczyć czy mają podstawy żeby twierdzić że ta moc jest niemożliwa

[ Dodano: 2012-07-15, 21:38 ]
a poza tym fajne by było jakby się to potwierdziło i nastała nagła CISZAAA 8-)
kosiniak

Rafalek114 spoko
Powiedzcie mi tylko co on musi wrzucić żeby potwierdzić moc jaką on deklaruje że ma?
mysle ze wystarczy foto i adres :)
Rafalek114
Kontakt:

Rafuzg pisze:Rafalek114 spoko
I killerwik wrzuć to co oni zaproponują, wiem może że nie będzie Ci się chciało udowadniać, ale chciałbym zobaczyć czy mają podstawy żeby twierdzić że ta moc jest niemożliwa

[ Dodano: 2012-07-15, 21:38 ]
a poza tym fajne by było jakby się to potwierdziło i nastała nagła CISZAAA 8-)
Kosmito czy ja gdzies napisalem ze to auto nie ma tej mocy?? W glebokim powazaniu to mam, bo nie podnieca mnie 430km w tak ciezkiej karoserii jaka jest s4 . Przeliteruj jeszcze raz moje posty i wtedy odrobine pomysl ,przeanalizuj i napisz cos sensownego , moze sie i tobie uda

pa Ale skoro ma 430km to i wykres powinien sie pokazac.
Rafuzg
Kontakt:

Rafalek114 napisałem tylko spoko a ty na siłę drążysz temat jednak nie kumaty z ciebie gościu :-?
I widzę że to ty masz kosmito problemy z analizowanie moich wypowiedzi
Uspokój się weź głęboki oddech żeby ci mózg porządnie dotleniło, i czytaj ale ze zrozumieniem mój ostatni post

Może ci pomogę, swój ostatni post skierowałem bez żadnych zlośliwości (1 linijkę) do tych co nie zgadzają się z deklarowaną mocą auta, żeby POWIEDZIELI co ma wrzucić żeby sprawa stała się jasna
Awatar użytkownika
Z0_RS2

Post autor: Z0_RS2 »

Killerwik wrzuć wykres i będzie po kłopocie ;-)
Pozdrawiam
Piotrek
Rafalek114
Kontakt:

Rafuzg pisze:Rafalek114 napisałem tylko spoko a ty na siłę drążysz temat jednak nie kumaty z ciebie gościu :-?
I widzę że to ty masz kosmito problemy z analizowanie moich wypowiedzi
Uspokój się weź głęboki oddech żeby ci mózg porządnie dotleniło, i czytaj ale ze zrozumieniem mój ostatni post

Może ci pomogę, swój ostatni post skierowałem bez żadnych zlośliwości (1 linijkę) do tych co nie zgadzają się z deklarowaną mocą auta, żeby POWIEDZIELI co ma wrzucić żeby sprawa stała się jasna
dobra kosmito , juz mi sie nie chce czytac tego co piszesz bo jestes mega meczaca osoba do tego pierdolonym teoretykiem . Pewnie nawet oleju sam nie potrafisz wymienic w swoim ulepiej ,a tu usilujesz wypowiadac sie w tonie eksperta wystawiajac sie na smiesznosc .

Nie ma jeszcze wykresu glabie kapusciany - dociera to do ciebie '?? bedzie wykres to wtedy wszyscy ucichna tak jak to zaznaczyles w ktoryms ze swoich nudnych postow !!
Zablokowany