Ten pierwszy filmik czy dobre dla mnie to idioci 1:00 brakowało dosłownie cm a z motocyklisty były by talarki a kierowca porsche ironicznie się zaśmiał no po prostu DEBIL jakich mało (takie moje zdanie)
Hmmm czy to jest wyścig cykliści jada turystycznie a on próbuje się z nimi ścigać takie moje zdanie... a tak przy okazji ten co siedzi w samochodzie powinien baczniej śledzić drogę bo jemu się nic nie stanie a tamtego mogli skrobać szpachelką z barierki
jakby do czegos doszlo, to wszycsy poslziby do piachu. Na turystyczna jazde mi to nie wyglada a wina lezy po stroniemotocykisty, co se zmienial pas jak mu sie podobalo.
dawali po bandzie ostro pozniej dziwko ze kierowca go niewidzial sam jezdzilem do niedawna wiertara i czasami mnie fantazja ponosila ale to juz bylo ostro
No właśnie to jest ta głupota!! widziałeś kiedyś żeby ziom na ścigaczu odpuścił bo ja tego nigdy nie robię ! chyba że pada mocno deszcz a na takiej drodze przy takich warunkach szedł bym non stop ogniem :):)
a propos filmu 1: tak się własnie jeździ w dzikim kraju... to jest droga nr 330 z Anhanguera do São Paulo. Tam najlepiej jeździć cały czasem prawym pasem, bo nie wiadomo jaki idiota będzie napadał lewym. Tam wszyscy olewają przepisy ruchu drogowego, nawet fotoradary -a jeśli nie olewają - to potrafią np. z 150 czy 200 km/h wyhamować do 60, na 100m przed fotoradarem. Pierszeństwo przejazdu ma nadjeżdzający z prawej (teoretycznie), a praktycznie najpierw ciężarówka, potem autobus, bus, osobowy itd.