Co w tym zlego kazdy lubi jakis sport.Ja lubie miec wsio na TIP TOP a to nic zlego. Stac mnie to sie bawie proste.wujek 2pac pisze:aw69 jeszcze nie zauwazyles, ze (jak ktos to juz okreslil) kolega pieprzy sie z tym samochodem jak z promem kosmicznym
S4 By PAPOL STAGE III +2.9l 602 km 745 nm
wyciągnął silnik bo chciał sam dla siebie sprawdzić - źlewujek 2pac pisze:aw69 jeszcze nie zauwazyles, ze (jak ktos to juz okreslil) kolega pieprzy sie z tym samochodem jak z promem kosmicznym
wyszło wszystko dobrze .. -też źle
jakby nie wyjął silnika i by zrobił oględziny ogólne - też źle
Po co te teksty? czemu to ma Panie wujek2pac ma to służyć?
Ps. Papol zrobił jak uważał.. w efekcie końcowym na pewno jest zadowolony:)
moim zdaniem bardzo dobra robota..
Ostatnio zmieniony 2012-07-05, 15:33 przez covall, łącznie zmieniany 1 raz.
- wujek 2pac
- wujek 2pac
Dobra koniec bo nie o wartosci tu chodzi dalem jakis przyklad o tak poprostu ale widocznie mozna roznie interpretowac wiec.... Nie oszczedzam na aucie , tyle.wujek 2pac pisze:Niestety wartosc merytoryczna kazdego z nich jest zupelnie inna...
Ostatnio zmieniony 2012-07-05, 16:42 przez Papol, łącznie zmieniany 2 razy.
s4 by papol
aw69 nie strugaj cwaniaka, dokładnie uszczelek wodnych przy turbo nie wymienisz bez opuszczenia silnika choćbyś miał stać na głowie a colery miały być po drodze.Prosze nie komentujcie
cztery kółka
cwaniaka nie strugam :) ale wiem ze się da to zrobić bo robiłem to nie jednokrotnie :)
jak zdobędziesz troche więcej doświadczenia to wspomnisz moje słowa - CWANIAKU !
I nie wprowadzaj forumowiczy w błąd ! Bo ciemnota i otępienie zaczyna tu się wkradać z dnia na dzień.
P.S. Dla twojej wiedzy wymienialem też spręzarki K03 na K04 z RS6 (które wymagały jeszcze przerobienia i dopasowania na aucie ! ) bez wyjmowania silnika
jak zdobędziesz troche więcej doświadczenia to wspomnisz moje słowa - CWANIAKU !
I nie wprowadzaj forumowiczy w błąd ! Bo ciemnota i otępienie zaczyna tu się wkradać z dnia na dzień.
P.S. Dla twojej wiedzy wymienialem też spręzarki K03 na K04 z RS6 (które wymagały jeszcze przerobienia i dopasowania na aucie ! ) bez wyjmowania silnika
Ostatnio zmieniony 2012-07-05, 17:17 przez aw69, łącznie zmieniany 1 raz.