sokol22 pisze:Jeśli to poprawi sytuację to chodziło mi o konie kosiniaka wszyscy mówią że moc on ma na wykresie z dodatków i lania wody na cooler Dziękuję miłego dnia życzę myślałem że kosiniak będziesz wiedział o co kaman
buahahah, szkoda ze tak pozno, i ty tak sam z siebie?

. Poza tym, byles widziales? wiesz co to jest lanie wody na cooler? A dodatki dodaje przed kazdym strojeniem i zawodami, tak jak 99% tych co maja moc, tylko wstydza sie napisac prawde bo albo wynik marny albo czasy z chuja. Nie wspomne juz o tym ze na obciazeniowke zaden nawet nie ma odwagi jechac
Najbardziej jednak smieszy mnie to, ze najwiecej maja do powiedzenia jak zwykle ci, co albo nie maja wogole auta, albo jakiegos trupa i zazdrosc sciska z zalu!
[ Dodano: 2012-07-04, 15:00 ]
Rafalek114 pisze:Strasznie wam sie nudzi widze

. Kosiniak daj troche czasu chlopakowi , niech wymieni cooler, jeszcze pare innych pierdol i zobaczymy co wyjdzie . Jak widac GTO nie mial cisnienia bo zrobil tyle ile sie w danej chwili dalo .... Wiec takie przepychanki nie potrzebne . Spina poszla jak by tu chodzilo o najmocniejsze 2,7bit w pl,a tu tylko set up na sprezarkach rs6

Rafal, wiesz ze nie mam cisnienia bo to mnie gonia a nie ja ich. Tylko chodzi taki pierdoli po ludziach, opowiada ze musi miec wiecej niz Kosiniak a pozniej sie dziwi ze ja mam cos do powiedzenia w tej kwestii? Toc taki super setup, kolektory i inne chuje muje, lepszy setup niz moj i co? i chuja mocy nie ma! Tak jak mowilem, zaraz sie okaze ze pewnie 95 wlal. Co tu GTO mogl zrobic jak mocy nie generuje? Tu zaden czarodziej nic nie wymysli! nikt!
Bolo wez przestan pierdolic, bo pierwszy raz nie wlales! sam mowiles ze zawsze lejesz 100 i dodatki! i nie tylko mi o tym mowiles! A do Radka pewnie powiedziales, chcesz miec wiecej niz Kosiniak to wlej 95 co? Tak samo jak ze motor stuka albo sprezarki olej chyba puszczaja bo dymi! Jak mi sie zjebie auto to ja tejemnicy nie robie, bo po co? a tu cenzura ukrywanie prawdy itd. a tak to wszyscy koledzy, jak cos chca! Pojechal pobic konie kosiniaka i zapomnial wlac dobrego paliwa. To skoro tak to sie powtorze, na bank jest 500ps na tym chujowym coolerze i to nie wina coolera! buahahaha.
[ Dodano: 2012-07-04, 15:01 ]
RADEK1985 pisze:ale i tak ja mam motor szrot i mocy nie bedzie :)
bo tak jest, teraz ci nikt tego w oczy nie powie, za plecami dla twojej informacji kilka osob.
[ Dodano: 2012-07-04, 15:05 ]
Patrze polowa to dobre lisy, wydzwaniales do AW, wypytywales bo mowiles ze bedziesz u niego robil a pozniej poleciales do Bola. Z wydechem to samo! Wy tacy cenzura wszyscy koledzy, ze za zlotowke albo 10 koni to byscie sie dali wyruchac! zero honoru! Wiecznie cenzura jakies opierdalanie dupy za plecami a live udawanie przyjaciela! To zwykle kurestwo! lepiej najgorsza prawde powiedziec w oczy, niz najmniejsze klmastwo za plecami! Brak honoru i ambicji! Na sida, na tego od glowic itd. przypominasz sobie? Moge tu wszystko jawnie napsiac jak wam pasuje! a pozniej jeszcze proby zmieszania kogos z blotem, zenujace ehhhh. Takie choragiewki! jedzie do Witka to gada na GTO, jedzie do GTO to gada na Witka, ilu ja tu takich znam to ludzkie pojecie przechodzi! Albo opierdalanie dupy dla sportmile jak sie okaze ze kogos nie stac na jego uslugi! hehehe. Na szczescie ci co o nich pisze, wiedza ze to chodzi o nich :) Teraz ju sobie mozecie pisac co wam siepodoba bo peirdole wam odpisywac, kazdy wtajemniczony i tak prawde zna, a opinia koniobijcow jakos po mnie splywa! Z mojej strony definitywny koniec tematu, amen!