s4 BY RADEK1985
-
- Kontakt:
U aw69 na Chinolu 500 peklo, u Sida 540, to nie wina FMIC
stukalo znowu? nie bedzie mocy jezeli tak bylo, nie wspominajac ze wydechowe juz masz. Tak to sie zawsze konczy jak ktos sie napina na kogos. Moim zdaniem motor ma dosc.Radek ewentualnie musialbys sprobowac odslonic go duzo mocniej , tzn pociac zderzak ,ale to pewnie i tak nie wystarczy
na Maha to bys dzis mial nie 470 tylko wlasnie 420 :) stukalo sie pytam? bo z tego co wiem stuka? toc ja ci tu chlopie zle nie zycze, ale jak juz pisalem tak to jest jak sie ktos na kogos napina za wszelka cene. Glowice zrobione, motor odprezony, FMIC jak wiekszosc, zadnych przeszkod ja tu nie widze dla 500ps, ale jak motor nie generuje mocy, to wyzej dupy nie podskoczy.
98 i nic nie stukało przed strojeniem jakies stuki sie pojawiały przed strojeniem!!! a teraz jest dobrze co do IC ja kupiłem taki samochod z tym Ic i nie mogę swiadczyc za niego ze jest dobry i ze to nie jego wina ze taka moc jest mało tego ktos tam go przerabiał cudował a co do Maha to teraz sam piszesz przeciwko sobie bo przypomnij sobie jak miałes bmw to ci na mahu wyszło 460 a na hamowni drogowej 480 ps ja sie chłopie nie chcem z toba kłucic ale robisz nie potrzebny zament ..:)
nigdy nie hamowalem m3 na obciazeniowce, tak dla twojej wiadomosci, wszytskie wykresy byly z dynometu od Zaprzala, bo na maha nie bylo mozliwosci wlaczenia symulacji przedniej osi i nie dalo sei zakrecic wyzej jak 5,5krpm. Roznice byly tylko po zmianie cewek, kolka, przerobce wydechu i psikaniu wody a nie miedzy hamowaniami. Nie jestes czegos pewien, to po co piszesz. Ja sie nie spinam, to nie ja sie odgrazalem ze musi byc wiecej niz u Kosiniaka :)RADEK1985 pisze:jak miałes bmw to ci na mahu wyszło 460 a na hamowni drogowej 480 ps ja sie chłopie nie chcem z toba kłucic ale robisz nie potrzebny zament ..:)

[ Dodano: 2012-07-03, 18:30 ]
Chciałbym podziekowac Chłopakom za pomoc w ogarnieciu esioka Bolowi za mechanikie i załatwienie gratow , Krzyskowi -GTO za strojenie i za cierpliwosc oraz cenne wskazowki Kosiniakowi ze załatwił i sprzedał mi dobre sprzegło w dobrej kasie Sidowi za Graty Pawłowi z sportiga za wydeszek :)