sokol22 pisze:te sz pary na drzwiach mi sie nie podobaja pewnie skladana z : kilku samochodow maluj ja na imola yellow bedzie mega na czarnej feldze
przecież tam nic nie pasowane jest jeszcze, błotniki wiszą "luzem", progi wcisnołem do foto na auto, drzwi na szybko zakręciłem tak nie mogłem wytrzymać że musiałem to zrobić aby zobaczyć efekt
to byla ironia ale mniejsza z tym maluj moze na zielen z prosiaka a co do lapania tu mi przy zwyklej a4 jak kazda inna starczylo tablice na bok dac i tyle juz zainteresowanie policji wieksze o 3gwiazdki
sokol22 pisze:to byla ironia ale mniejsza z tym maluj moze na zielen z prosiaka a co do lapania tu mi przy zwyklej a4 jak kazda inna starczylo tablice na bok dac i tyle juz zainteresowanie policji wieksze o 3gwiazdki
sokol22 pisze:no wlasnie mi powiedzieli ze to nie alfa a ze tablica ma byc zamontowana jak z fabryki wyjechalo ale odpuscili
W myśl § 25 ust. 1 rozporządzenia ministra infrastruktury z dnia 22 lipca 2002 r. w sprawie rejestracji i oznaczania pojazdów, właściciel pojazdu umieszcza na pojeździe tablice z przodu i z tyłu w miejscach konstrukcyjnie do tego przeznaczonych.
...chyba że konstrukcja zderzaka jest nie przystosowana na założenie blachy centralnie.:)
więc się zakłada z boku.. :)