Bo fura gruba widziałem go na Mazowieckim to wiózł sie strasznie. Fakt było to dawno i może szlif już jakiś złapał.
A i wyjątkowo nie łykam drugi dzień z rzędu bo antybiotyki biorę, ale od jutra ogień, w końcu piątek i antybiotyki muszą to zrozumieć
Dźwięk 5 garów miażdży cyce. Norbi nie przesadzaj,widać że kierownik się stara a Ty naoglądałeś się dawnej grupy B i chcesz żeby miotało nim jak szatan niczym Walter Rohrl by nim jechał
gelon pisze:Dźwięk 5 garów miażdży cyce. Norbi nie przesadzaj,widać że kierownik się stara a Ty naoglądałeś się dawnej grupy B i chcesz żeby miotało nim jak szatan niczym Walter Rohrl by nim jechał
No dobra nie Wam będzie, daje radę
Oglądam często upalaczy w wyścigach górskich i niektórzy naprawdę zapierdlają...
W tym tygodniu, w srodę chyba około 15 widzialem jak leciała przez Chyliczki od strony Piaseczna. Jechałem do firmy, tuz po tym jak ją wyminąłem, widziałem w luterku jak wyprzedziła kolumne autek, zaswiszczało i poszloo jak złe. Filmik onboard świetny.
czas Audi to ok. 2:10 dla porównania Stec w rekordowym przejeździe zrobił 1:56:333 http://www.youtube.com/watch?v=6v6El52-yvM
jak dla mnie Audi prze-kot! kierowca też odważnie kładzie tym wozem i szacun, bo 99% userów z tego forum łącznie ze mną zesrałaby się w wrażenia jadąc na pasażera -nie mówiąc o trzymaniu fajery.
ms_4 pisze:W tym tygodniu, w srodę chyba około 15 widzialem jak leciała przez Chyliczki od strony Piaseczna. Jechałem do firmy, tuz po tym jak ją wyminąłem, widziałem w luterku jak wyprzedziła kolumne autek, zaswiszczało i poszloo jak złe. Filmik onboard świetny.
ms_4 pisze:W tym tygodniu, w srodę chyba około 15 widzialem jak leciała przez Chyliczki od strony Piaseczna. Jechałem do firmy, tuz po tym jak ją wyminąłem, widziałem w luterku jak wyprzedziła kolumne autek, zaswiszczało i poszloo jak złe. Filmik onboard świetny.
Przecież to na lawecie krytej jeździ..
Jak widac nie zawsze
Kolo mojego warszatu tez czesto Artur lata a czasami Damian pewnie na Geomertyke do Audi:D:D ale chodzi bogato ciekawe jak teraz jest z ta sekwencja:D:D??
Suchar pisze:czas Audi to ok. 2:10 dla porównania Stec w rekordowym przejeździe zrobił 1:56:333 http://www.youtube.com/watch?v=6v6El52-yvM
jak dla mnie Audi prze-kot! kierowca też odważnie kładzie tym wozem i szacun, bo 99% userów z tego forum łącznie ze mną zesrałaby się w wrażenia jadąc na pasażera -nie mówiąc o trzymaniu fajery.