Ja nie wiem co wy widzicie w tych FX za 3 tys ??? Dla mnie to sprzeglo jest z dupy za taka kase, ze niby jak jest 600km to z 1 czy 2 biegu inaczej startuje jak ten co ma 400KM ?? mysle ze dopiero od konca 2 biegu i pocztek 3 widac roznice sprzegla bo na 2 pierwszych biegach to nawet z moca 300+ auto potrafi sie slizgac na 4-łapy
Dla mnie to sprzeglo jest z dupy za taka kase, ze niby jak jest 600km to z 1 czy 2 biegu inaczej startuje jak ten co ma 400KM ??
Oczywiście ty wiesz o tym najlepiej :) W takim razie pochwal sie jakie ty masz sprzęgło że tak ci daje rade....ktoś juz wcześniej zadawał ci to same pytanie kilkukrotnie i ciągle milczysz......
inna sprawa że bolo startował na asfalcie z plasteliny....u mnie w okolicach też są takie miejsca że w lato chodzisz po tym asfalcie jak po smole i można palić na tym laka rowerem :)
bolo-s4 slij sprzęgło (kpl z zamachem)do killerwik za pare stówek zrobi Ci wytrzymałe sprzegło takie jak on sobie zrobił ,jak chcesz to nawet spieka zrobi choć mysle ze nie bedzie potrzebne