kolory "dodatków"

Moderatorzy: buba, Mod-Team

PatLove
kolory "dodatków"

Post autor: PatLove »

Jak wiadomo najpopularniejszym kolorem "dodaktów"(mam tu na myśli obudowy lusterek, relingi i felgi) w Audi jest srebrny błyszczący lub mat i to jest taki standard, a co myślicie o tym żeby zrobić je np.czarne albo w jakimś innym pasującym lub zupełnie odcinającym się kolorze?

Moja S-ka i tak jest cała do lakierowania bo schodzi lakier bezbarwny, kolor samego lakieru to oczywiście jedyny słuszny :-P Nagaro Blue i taki kolor nadwozia mam zamiar pozostawić ale zasatnawiam się nad resztą-czy np. srebrny mat czy coś innego? Ma kotś jakąs propozycję?
ajax
Post autor: ajax »

Ja zawsze marzylem o nagaro blue - a dlaczego? Bo do tego pasuja karbon doadatki jak ulal!

Karbonowe obudowy lusterka, maska, tylna klapa ( sedan ofc ;P ) i slupki... taki projekt, ktory mi sie do dzis marzy!
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

ajax pisze:Ja zawsze marzylem o nagaro blue - a dlaczego? Bo do tego pasuja karbon doadatki jak ulal!

Karbonowe obudowy lusterka, maska, tylna klapa ( sedan ofc ;P ) i slupki... taki projekt, ktory mi sie do dzis marzy!
pierwsze przecieki do prasy nowego projektu Ajax'a :mrgreen:
Obrazek
ajax
Post autor: ajax »

Wlasnie to juz sie stalo, bo nigdy nie znalazlem ladnego sedana w tym kolorze - kupielm czarnego ;/
PatLove
Post autor: PatLove »

Wszystko się zgadza ale ja mam avanta więc z tą tylna klapą chyba nie będzie tak dobrze jak przy sedanie, poza tym przy takiej karbonowej konfiguracji to jeszcze czarne felgi by się przydały, no i zlikwidowanie wszystkich chromowanych elementów-tz zastąpienie/polakierowanie ich na czarny połysk, mat lub półmat bo jakoś nie widzi mi sie nagaro blue + karbon + chrom/srebrny...
ODPOWIEDZ