Moja S-ka i tak jest cała do lakierowania bo schodzi lakier bezbarwny, kolor samego lakieru to oczywiście jedyny słuszny
kolory "dodatków"
kolory "dodatków"
Jak wiadomo najpopularniejszym kolorem "dodaktów"(mam tu na myśli obudowy lusterek, relingi i felgi) w Audi jest srebrny błyszczący lub mat i to jest taki standard, a co myślicie o tym żeby zrobić je np.czarne albo w jakimś innym pasującym lub zupełnie odcinającym się kolorze?
Moja S-ka i tak jest cała do lakierowania bo schodzi lakier bezbarwny, kolor samego lakieru to oczywiście jedyny słuszny
Nagaro Blue i taki kolor nadwozia mam zamiar pozostawić ale zasatnawiam się nad resztą-czy np. srebrny mat czy coś innego? Ma kotś jakąs propozycję?
Wszystko się zgadza ale ja mam avanta więc z tą tylna klapą chyba nie będzie tak dobrze jak przy sedanie, poza tym przy takiej karbonowej konfiguracji to jeszcze czarne felgi by się przydały, no i zlikwidowanie wszystkich chromowanych elementów-tz zastąpienie/polakierowanie ich na czarny połysk, mat lub półmat bo jakoś nie widzi mi sie nagaro blue + karbon + chrom/srebrny...