[ Dodano: 2012-06-07, 23:12 ]
Edit : juz widze o co kaman myslalem ze chcesz to wszystko w bandaz poowijac

BTW ZAJEBISTE MOTO!
w was tam w BG jest dobra ekipa. często tam latałem, zresztą kupiłem tam motopietro5 pisze:no to niezle szczescie w nieszczesciu ze sie cala fura niespalila. ja pamietam taka historie u nas jak laska na moto miala wypadek z innym moto jechali jakos w grupie i gosciu zaczol swirowac na kolo itd. i nieopanowal i pierdyknol w nia moto sie zapalilo tej laski na 4 gasnice pozyczone od zatrzymanych aut zadna niezatrybila dopiero gosciu wylecial z domu z gasnica ale bylo juz zapozno kawa sie cala spalila
Kiedys tez latalem na fireblejdzie przed audi ale zona dala ultimatum ehhbartek75 pisze:w was tam w BG jest dobra ekipa. często tam latałem, zresztą kupiłem tam motopietro5 pisze:no to niezle szczescie w nieszczesciu ze sie cala fura niespalila. ja pamietam taka historie u nas jak laska na moto miala wypadek z innym moto jechali jakos w grupie i gosciu zaczol swirowac na kolo itd. i nieopanowal i pierdyknol w nia moto sie zapalilo tej laski na 4 gasnice pozyczone od zatrzymanych aut zadna niezatrybila dopiero gosciu wylecial z domu z gasnica ale bylo juz zapozno kawa sie cala spalila
życie. syn się urodził to zmarło latanie na kolepietro5 pisze:Kiedys tez latalem na fireblejdzie przed audi ale zona dala ultimatum ehhbartek75 pisze:w was tam w BG jest dobra ekipa. często tam latałem, zresztą kupiłem tam motopietro5 pisze:no to niezle szczescie w nieszczesciu ze sie cala fura niespalila. ja pamietam taka historie u nas jak laska na moto miala wypadek z innym moto jechali jakos w grupie i gosciu zaczol swirowac na kolo itd. i nieopanowal i pierdyknol w nia moto sie zapalilo tej laski na 4 gasnice pozyczone od zatrzymanych aut zadna niezatrybila dopiero gosciu wylecial z domu z gasnica ale bylo juz zapozno kawa sie cala spalila