RS4 limo 690 ps i niska masa 1370 kg

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
nosb

Post autor: nosb »

Owijanie bandazem malo da raczej : olej na nim tez sie zapali lub po tym jak przesiaknie ( fakt moze minimalnie pozniej ale generalnie nie uchroni ). Instalki ele itp pomoze ale w razie pozaru a tych Ci juz wustarczy :)

[ Dodano: 2012-06-07, 23:12 ]
Edit : juz widze o co kaman myslalem ze chcesz to wszystko w bandaz poowijac :mrgreen: Zamachany jestem spac ide :) Dobrze ze tylko tyle ;) moglo byc gorzej :roll:

BTW ZAJEBISTE MOTO!
Obrazek
Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

te drogi mają dużo plusów, ale zwierząt tam nie brakuje, osobiście tam był jeb... lisa przy 150, dostał tylko w ogon :lol: i chyba zesrał się ze strachu

Andrzej to pech, tyle roboty i znowu mozolne grzebanie, ale tak to jest z tymi Audicami, wkurw... mnie wszelkie wycieki w tych wozach
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

tych wycieków chyba nie da się wyeliminować...
Awatar użytkownika
pietro5

Post autor: pietro5 »

no to niezle szczescie w nieszczesciu ze sie cala fura niespalila. ja pamietam taka historie u nas jak laska na moto miala wypadek z innym moto jechali jakos w grupie i gosciu zaczol swirowac na kolo itd. i nieopanowal i pierdyknol w nia moto sie zapalilo tej laski na 4 gasnice pozyczone od zatrzymanych aut zadna niezatrybila dopiero gosciu wylecial z domu z gasnica ale bylo juz zapozno kawa sie cala spalila
kosiniak

Post autor: kosiniak »

lipa :-/
bartek75

Post autor: bartek75 »

pietro5 pisze:no to niezle szczescie w nieszczesciu ze sie cala fura niespalila. ja pamietam taka historie u nas jak laska na moto miala wypadek z innym moto jechali jakos w grupie i gosciu zaczol swirowac na kolo itd. i nieopanowal i pierdyknol w nia moto sie zapalilo tej laski na 4 gasnice pozyczone od zatrzymanych aut zadna niezatrybila dopiero gosciu wylecial z domu z gasnica ale bylo juz zapozno kawa sie cala spalila
w was tam w BG jest dobra ekipa. często tam latałem, zresztą kupiłem tam moto :-)
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

szkoda że nie bylo kamerki w aucie, filmik byłby super.
Trzeba szukac Hero 2 kamerki.
Autko moge w tydzień ogarnąć ale jak pisałem miało być body RS4 więc poprostu została tydzień wcześniej uziemiona.
Obrazek
Awatar użytkownika
pietro5

Post autor: pietro5 »

bartek75 pisze:
pietro5 pisze:no to niezle szczescie w nieszczesciu ze sie cala fura niespalila. ja pamietam taka historie u nas jak laska na moto miala wypadek z innym moto jechali jakos w grupie i gosciu zaczol swirowac na kolo itd. i nieopanowal i pierdyknol w nia moto sie zapalilo tej laski na 4 gasnice pozyczone od zatrzymanych aut zadna niezatrybila dopiero gosciu wylecial z domu z gasnica ale bylo juz zapozno kawa sie cala spalila
w was tam w BG jest dobra ekipa. często tam latałem, zresztą kupiłem tam moto :-)
Kiedys tez latalem na fireblejdzie przed audi ale zona dala ultimatum ehh
bartek75

Post autor: bartek75 »

pietro5 pisze:
bartek75 pisze:
Kiedys tez latalem na fireblejdzie przed audi ale zona dala ultimatum ehh
życie. syn się urodził to zmarło latanie na kole ;-)
BTW dobrze SID że większych szkód nie było..
Awatar użytkownika
SID

troche mi się jeszcze lewy but spalił - dosłownie :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
SID

dziś na spokojnie szkody szacowałem
zamówiłęm też dwie profi gaśnice z nanometrem 4kg i 2kg, jedna pójdzie z instalacjądo sinika, nie chcę w przyszłości podobnych historii,
jak czas znajdę jutro będę silnik wydzierał i zmieniał osprzęt który sięspalił :-)
ogień musiał pojawić się koło maglownicy i przeszedł po jej gumie do nadkola, nadkole się stopiło :-)
i tak miało iśc do blacharza więc nie ma żalu
Obrazek

z góry prawie nic nie widać
Obrazek

ale pod zbiornikiem !
przez gume maglowinicy ogień przeszedł do kabiny i do kabli, oj tam jest wielka stopiona bryła kabli, wszystkie do zmiany
dobrze że nie miałem reszty tapicerki pod deską rozdzielczą bo kto wie jak by się to skończyło
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Post autor: Flyer »

SID, nie przytapia Ci sie uszczelka pod korkiem oleju? bo nie masz tego plastyku, ktory tam powinien byc. U mnie w momencie uszczelka powiedziala papa...
Awatar użytkownika
SID

no nie patrzyłem, wycieków nie miałem więc pewnie siedzi, jutro zerknę
Obrazek
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Post autor: Flyer »

moja przykleila sie do dekla :-)
Awatar użytkownika
SID

tak dziś do auta podchodziłem że zaczołem je rozkręcać i nim sięoglądnołem silnik wydarłem, a czekałem na lawete bo miała ją zabrać do wydarcia silnika he he
Obrazek

Obrazek

Obrazek

tu jest razem 1300 ps !
Obrazek

Obrazek

i jest winowajca !
Obrazek

taka pizza sie zrobiła
Obrazek

w kabinie pod kierownicą zrobiło się zwarcie i się też zapaliło, masakra,
szczęście w nieszczęściu że mam jeszcze 3 zapasowe wiązki kabiny :-)
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ