Audi S4 i GAZ :) 400+

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Faster
Tytuł użytkownika: ..

Post autor: Faster »

aw69 pisze:12,87 ET to ja robilem po zamontowaniu samych K04 bez remapu i mocą okolo 350 KM pofalowane w ch.uj gdzie powyzej 6 tys juz nie mial mocy :) na seryjnych wtryskiwaczach z S4 i z pełnym wnętrzem....także sorry ziom ale mozesz opowiadać dzieciom bajki o swoim 400 +

http://www.youtube.com/watch?v=wBagICGWK5E

[ Dodano: 2012-06-10, 02:35 ]
czyjeś czasy to się patrzy najgorsze....ale swoje to juz najlepsze :)

a dodam że pojechales też wysokie 13 s . ET+RT wiec tak czy siak wóz nie podaje....Tobie moze sie wydawac innaczej, twoim znajomym z lublina też...bo widze że mają mega podniete że jest oh i ah....ale prawda jest niestety bolesna boost to mozesz sobie i kręcić i an 2 bary a mocy tam nie zobaczysz :)

[ Dodano: 2012-06-10, 02:38 ]
P.S. U sida na 1,4 bara jest 550 KM :) także..... boost to nie wszysko

Niee no nie prosze Cie nie pograzaj sie w zwykłym zrozumieniu :shock: samochod jest w stanie awaryjnym a Ty kolo sie spinasz jak d.pa na sedes alee co ci to daje hmm .....
no mniejsza o to zrobi sie furke to jeszzce pokaze :-D ,oczywiscie jak wlascicielowi sie zechce :lol: a to ,myslisz ze znajomi z Lublina maja mega podniete ze jest oh ah a prawda jest bolesna hahaha misiuuuu kolorowy co ty myslisz ze my tu w Lbn kija mamy i kija widzielismy :shock: nie my wiemy ze fura jednak ladnie podawala ,połkneła lekko(ale zawsze) porsche turbo 450ps 8-) mowi Ci to cos :shock: takze dla nas prawda nie jest bolesna :mrgreen: .
P.S jesli boost dla Ciebie tak mało znaczy :) to niech u sida 1.4bara sie pojawi na sekunde i spadnie do 1.1 i ....... nie no według Ciebie m.kolorowy pewnie moc sie nie zmieni :-D takze niewiem ale pamietajcie ilisc postów nie jest zadnym wyznacznikiem np znawcy :-/
kosiniak

Post autor: kosiniak »

u mnie tak sie dzieje, bo mam problem z mapa boostu i spada sobie co chwila z 1,4 na 1,1 a jakos 500ps wygenerowalo. Zwracasz komus uwage zeby sie nie podniecal a sam sie podniecasz bardziej niz wlasciciel.
Awatar użytkownika
killerwik

Post autor: killerwik »

wklejam skany czasow , ja jestem i tak zadowolony ze na 3 biegach dalo sie zrobic 12,96 ,auto nie podawało wiec trudno lepiej sie zrobic nie dało

Obrazek
noorbi

Post autor: noorbi »

Ja pierdole, na tym forum już nic nie można pokazać.
Przedstawił gościu swoje auto, zrobione przez siebie i pod siebie.
Bez napinki i ciśnienia.
I jak zwykle krytyka, krytyka, krytyka.
Ja myślałem że forum ma rozwijać pasję. zrzeszać ludzi o podobnych poglądach, wymieniać doświadczenia.
Ala niestety....
Suchar

Post autor: Suchar »

noorbi pisze:[...]
I jak zwykle krytyka, krytyka, krytyka.
...i awantury. To forum zacznie umierać, jeśli nic się nie zmieni.
Lepiej jest dojebać komuś słowem, niż zrobić coś konstruktywnego rękoma - najczęściej cudzymi.
Awatar użytkownika
killerwik

Post autor: killerwik »

kosiniak pisze:ale jak widac cuda sie zdarzaja, jednym jak puszcza to maja doladowanie 0,3B a drugim z rozjebanym IC 1,1 i do tego bez 4 biegu robia 12,9, mega! tez tak chce!
Jezeli uwazasz ze przy odpietym N75 i zamknietych calkiem VG 1,1 bara to sporo to gratuluje ci wiedzy na ten temat..
kosiniak

ja nic nie uwazam, uwazam ze na ta mase i deklarowana niby moc 400+ to auto jest wolne albo nie ma tych 400+

Suchar pisze:...i awantury. To forum zacznie umierać, jeśli nic się nie zmieni.
Lepiej jest dojebać komuś słowem, niż zrobić coś konstruktywnego rękoma - najczęściej cudzymi.
to forum lepiej sobie radzilo bez internetowych koniobijcow, przy ilosci uzytkownikow 100, niz radzi sobie teraz przy ilosci 700, trudno wyciagnac wnioski czemu co? Chyba nie chcesz mi powiedziec ze ludzie rejestruja sie na tym forum by czytac twoje czy noorbiego posty i ogladac wasze projekty, bo o ile killerwilk cos wniosl tutaj, to ty albo ten drugi? jeden pisze bajki a drugi sie zarejestrowal bo latwiej sie wyprzedac na forum niz allegro.
Ostatnio zmieniony 2012-06-10, 16:30 przez kosiniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rafalek114
Kontakt:

Post autor: Rafalek114 »

Faster pisze:
aw69 pisze:12,87 ET to ja robilem po zamontowaniu samych K04 bez remapu i mocą okolo 350 KM pofalowane w ch.uj gdzie powyzej 6 tys juz nie mial mocy :) na seryjnych wtryskiwaczach z S4 i z pełnym wnętrzem....także sorry ziom ale mozesz opowiadać dzieciom bajki o swoim 400 +

http://www.youtube.com/watch?v=wBagICGWK5E

[ Dodano: 2012-06-10, 02:35 ]
czyjeś czasy to się patrzy najgorsze....ale swoje to juz najlepsze :)

a dodam że pojechales też wysokie 13 s . ET+RT wiec tak czy siak wóz nie podaje....Tobie moze sie wydawac innaczej, twoim znajomym z lublina też...bo widze że mają mega podniete że jest oh i ah....ale prawda jest niestety bolesna boost to mozesz sobie i kręcić i an 2 bary a mocy tam nie zobaczysz :)

[ Dodano: 2012-06-10, 02:38 ]
P.S. U sida na 1,4 bara jest 550 KM :) także..... boost to nie wszysko

Niee no nie prosze Cie nie pograzaj sie w zwykłym zrozumieniu :shock: samochod jest w stanie awaryjnym a Ty kolo sie spinasz jak d.pa na sedes alee co ci to daje hmm .....
no mniejsza o to zrobi sie furke to jeszzce pokaze :-D ,oczywiscie jak wlascicielowi sie zechce :lol: a to ,myslisz ze znajomi z Lublina maja mega podniete ze jest oh ah a prawda jest bolesna hahaha misiuuuu kolorowy co ty myslisz ze my tu w Lbn kija mamy i kija widzielismy :shock: nie my wiemy ze fura jednak ladnie podawala ,połkneła lekko(ale zawsze) porsche turbo 450ps 8-) mowi Ci to cos :shock: takze dla nas prawda nie jest bolesna :mrgreen: .
P.S jesli boost dla Ciebie tak mało znaczy :) to niech u sida 1.4bara sie pojawi na sekunde i spadnie do 1.1 i ....... nie no według Ciebie m.kolorowy pewnie moc sie nie zmieni :-D takze niewiem ale pamietajcie ilisc postów nie jest zadnym wyznacznikiem np znawcy :-/
Czlowieku nie wiem co ty bierzesz ,ale jest to z pewnoscia bardzo mocne !!! Probujesz byc dowcipny ,a jestes zalosny .

ps co do wlasciciela eski . Rozumiem ze miales awarie itp , itd . ale auto mogles opisac normalnie w projektach i tyle . Pewnie inna reakcja by byla jak bys pokazal najpierw jakis wykres ,a pozniej napinal sie ile masz koni ,a nie takie wrozenie z fusow. Uwazam , ze tylko i wylacznie dlatego jest taka reakcja. Jedz zmierz fure , moderator niech wrzuci temat do projektow i tyle . Zrob opis samochod na pierwszej stronie i badz jak inni forumowicze ,a nie staraj sie wyrozniac na sile bo to prowokuje tylko zgrzyty . Pozdro i gratki Twojego "ET"
Rapix

Post autor: Rapix »

Jak na zepsute auto to czas wcale nie taki zły ;) Napraw z hamuj przejedz się na jakieś zawody jak będziesz miał ochotę i będzie wszystko jasne. :-)
kosiniak

jak mi sie zepsuje auto, to najpierw naprawiam a pozniej jade na zawody a nie odwrotnie. Co innego jak sie zepsuje w trakcie, ale tu? sam pisales ze uszkodziles w nocy ic, ze boost spadal.
edi_nt

Post autor: edi_nt »

kosiniak pisze:jak mi sie zepsuje auto, to najpierw naprawiam a pozniej jade na zawody a nie odwrotnie. Co innego jak sie zepsuje w trakcie, ale tu? sam pisales ze uszkodziles w nocy ic, ze boost spadal.
Ja pier^%$le, ale ludzie macie problemy. Każdy robi jak lubi, jak chce to może nawet bez koła jeździć!!!

ŻENADA!!!

Nie da się już czytać tych Waszych kłótni - SID zrób coś z tym forum bo od jakiegoś dłuższego czasu nikt tu nic normalnego nie napisał oprócz zaczepek i innych problemów. Cokolwiek ktoś nie napisze to od razu kontra... Okres panowie macie czy co??
kosiniak

czyli to normalne wedlug Ciebie? ze ktos pisze ile to nie ma ps i jakie to ma syzbkie auto, jedzie na zowody, robi slaby czas i dopiero pisze ze bieg nie wchodzil, ze wczesniej dzien rozwalil ic, ze boost szalal? to jest calkiem normalne, fakt. To Wy macie wlasnie jakas alergie, bo jak jeden sie podcnieca i pisze jakie to ma mocne i szybkie auto a nagle okazuje sie to stwierdzenie kupa to on jest ok, a jak ktos probuje pokazac, ze jednak mial racje ze auto nie podaje, to ten juz jest beee!
bracus
Post autor: bracus »

jak dzieci :-) a niech sobie pisze ze ma 1000KM Was to wszystkich jeszcze rusza? po co to komentować?
kto ma blade pojęcie i widział/jeździł więcej niż jedną eską (czyli nie tylko swoją) wie co i jak a reszta niech się podnieca cyframi wykresami i czym tam jeszcze chce i dajcie już spokój tym sporom i komentarzom bo wchodzi się na forum 45 postów z czego może 5 warte uwagi żeby SID nie był takim miękkim ogórem (mówiąc mu to osobiście użyłem mocniejszego stwierdzenia) dawno by to forum wyglądało tak jak powinno
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
kosiniak

w 100% racja!
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Kosiniak i aw sa szczerzy do bolu a jak widac nie kazdy potrafi przyjac jakiekolwiek slowa kryttki. Mi osobiscie to nie przeszkadza. jakby mi napisali w temacie cos takiego to zamiast sie podniecac ze nie kazdy z przyklaskiem ocenia fure, zastanowilbym sie czy moze faktycznie cos jesr nie tak. Majabtroche wiecej doswiadczenia i startow w zawodach niz ludzie ktorzy sie wczoraj zarejestrowali na forum zeby prowokowac i szukac dymu.
Zablokowany