Audi S4 i GAZ :) 400+
- wujek 2pac
- 
				Rafalek114
- Kontakt:
ET 12,9 jak na tylko 3 biegi to chyba niezle?? 50m do mety lecialem na luzie nalbo na odcince na 3 biegu bo niestety 4 sie skonczyla i niechciala za h...ja wejsc:/ ... druga sprawa doladowanie bylo 1,1 1,2 bara bo w nocy rozjebalem cooler od dolu :/ 
Ale coz wynik jest jaki jest i nic go niezmieni, z tym ze Daniela golf jak na prawie 600KM robil 12,5 to chyba jak na tyle KM nieduzo lepszy czas

Ale coz wynik jest jaki jest i nic go niezmieni, z tym ze Daniela golf jak na prawie 600KM robil 12,5 to chyba jak na tyle KM nieduzo lepszy czas
- 
				kosiniak
sa jakies filmy? 
http://www.youtube.com/watch?v=Jrus6rhp ... ture=g-upl

killerwik pisze:z tym ze Daniela golf jak na prawie 600KM robil 12,5 to chyba jak na tyle KM nieduzo lepszy czas
Daniel to zrobil ale 11,8 a nie 12,5!Faster pisze:No własnie własnie co ma powiedziec Daniel z golfa skoro jest o sek lepszy ,ze gdzie sie jego 590ps podzialo .... zamieniło w 450moze
http://www.youtube.com/watch?v=Jrus6rhp ... ture=g-upl
12,87  ET to ja robilem po zamontowaniu samych K04 bez remapu i mocą okolo 350 KM pofalowane w ch.uj gdzie powyzej 6 tys juz nie mial mocy :) na seryjnych wtryskiwaczach z S4 i z pełnym wnętrzem....także sorry ziom ale mozesz opowiadać dzieciom bajki o swoim 400 +
http://www.youtube.com/watch?v=wBagICGWK5E
[ Dodano: 2012-06-10, 02:35 ]
czyjeś czasy to się patrzy najgorsze....ale swoje to juz najlepsze :)
a dodam że pojechales też wysokie 13 s . ET+RT wiec tak czy siak wóz nie podaje....Tobie moze sie wydawac innaczej, twoim znajomym z lublina też...bo widze że mają mega podniete że jest oh i ah....ale prawda jest niestety bolesna boost to mozesz sobie i kręcić i an 2 bary a mocy tam nie zobaczysz :)
[ Dodano: 2012-06-10, 02:38 ]
P.S. U sida na 1,4 bara jest 550 KM :) także..... boost to nie wszysko

http://www.youtube.com/watch?v=wBagICGWK5E
a dodam że pojechales też wysokie 13 s . ET+RT wiec tak czy siak wóz nie podaje....Tobie moze sie wydawac innaczej, twoim znajomym z lublina też...bo widze że mają mega podniete że jest oh i ah....ale prawda jest niestety bolesna boost to mozesz sobie i kręcić i an 2 bary a mocy tam nie zobaczysz :)
[ Dodano: 2012-06-10, 02:38 ]
P.S. U sida na 1,4 bara jest 550 KM :) także..... boost to nie wszysko
- 
				kosiniak
- 
				kosiniak
Niewiem jakie mial samo ET bo sie nie wyswietlało , najlepszy czas ET+ RT mialem 13,3 a patrzac na najlepszy danielka ET+RT 12,5 to nie widze az tak strasznej roznicy , skoro ja mam jak tak uwazasz 350Km a on 590 to w najlepszych przejazdach byla roznica 0,8 s to az tak duzo ???
Niebede sie tlumaczyl ze skrzynia dala dupy bo czas to czas, ja nie walcze o złote gacie, dlamnie to zabawa a dla formalnosci jutro pojade na hamownie i wszystko sie wyjasni
[ Dodano: 2012-06-10, 11:10 ]

Niewiem jakie mial samo ET bo sie nie wyswietlało , najlepszy czas ET+ RT mialem 13,3 a patrzac na najlepszy danielka ET+RT 12,5 to nie widze az tak strasznej roznicy , skoro ja mam jak tak uwazasz 350Km a on 590 to w najlepszych przejazdach byla roznica 0,8 s to az tak duzo ???
Niebede sie tlumaczyl ze skrzynia dala dupy bo czas to czas, ja nie walcze o złote gacie, dlamnie to zabawa a dla formalnosci jutro pojade na hamownie i wszystko sie wyjasni
[ Dodano: 2012-06-10, 11:10 ]
Dziwne bo na wydrukach tylko jeden byl 13,8 bo spadl wezyk podcisnienia od regulatora a reszta 13,3 13,5Rapix pisze:13.5 /13.8 cały czas takie czasy na tablicy widziałem

nie no narazie   to ewiedentnie  cos laweciarzowi to nie jedzie jak wczesniej  zreszta  doladowania nie trzyma spada na 1.1 bar
      nie no narazie   to ewiedentnie  cos laweciarzowi to nie jedzie jak wczesniej  zreszta  doladowania nie trzyma spada na 1.1 bar