Audi S4 i GAZ :) 400+
Co jest wyciete ?? wyscig nie byl nagrywany, Hubert niechcial zeby to bylo gdzies widoczne, ty nic nie musisz wierzyc, chce pokazac ze gaz daje rade w 400km aucie, i niema zadnych problemow nawet na 1 parowniku, co do wyjecia to niestety butla wazy 40kg a wiekszosc kilogramy odejmuje a nie dodaje dlatego autem nie bede juz jezdzil na codzien bo mam inne tylko bedzie do zabawy a wtedy miesiecznie zrobie nim 500km wiek gaz w takiej sytuacji nie ma sensu ......aw69 pisze:buahhaa......uśmiałem się do łez - wyścig (który de fakto jest wycięcy) z raptownym mnie rozjebał :) killerwik idź się ogarnij :)
[ Dodano: 2012-06-01, 18:56 ]widocznie bardzo mało jeszcze widziałes :)Widzialem to auto w akcji, jak nie wierzycie to nie piszcie głupot, zapitala na LPG jak złe
[ Dodano: 2012-06-01, 18:57 ]
kilerwik.....zaprzeczasz sam sobie.....najpierw że gaz jest zajebisty a potem że idzie od wyjebki ? ale po co skoro jest taki zajebisty w modzonym aucie :) ???
[ Dodano: 2012-06-01, 21:12 ]
Nie bede pisal jakie mam sprzegło bo jak powiem ze seryjne zmodzone przezemnie osobiscie i ze juz 2 sezon strzelam ze sprzegla i jeszcze ani razu sie nie poslizgnelo a ci co mnie znaja wiedza ze jestem kat dla aut 4x4, to i tak nikt nie uwierzy bo przeciez w takim aucie trzeba miec sprzeglo za 3 tys, albo drozsze a mnie kosztowalo 250zl, i zaraz zaczna sie komentarze ze jak mnie niestac na sprzeglo to po co kupuje i modze S4LCQ pisze:jakie masz sprzęgło?
nie prawda, mozna zrobic takie sprzeglo tanio. Koszt samej tarczy to okolice 120 do 250zl.killerwik pisze:Nie bede pisal jakie mam sprzegło bo jak powiem ze seryjne zmodzone przezemnie osobiscie i ze juz 2 sezon strzelam ze sprzegla i jeszcze ani razu sie nie poslizgnelo a ci co mnie znaja wiedza ze jestem kat dla aut 4x4, to i tak nikt nie uwierzy bo przeciez w takim aucie trzeba miec sprzeglo za 3 tys, albo drozsze a mnie kosztowalo 250zl, i zaraz zaczna sie komentarze ze jak mnie niestac na sprzeglo to po co kupuje i modze S4
-